folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Emekli Maaşımızla İlgili Yardım

Emekli Maaşımızla İlgili Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Aç kalırsın umarım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

şu devirde en son acınacak insan emekller.  

herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşar bu hayatta 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

imza kampanyasi ile maasinizi yukseltme gibi bir opsiyonunuz bulunmuyor.

niyeee? bizimki bi umut (:

@mkyb

maaşım bana yetiyor 38 yaşında bekar olunca, yol parası vermiyorum, aylık 1500 liraya pazar hariç hergün yemek geliyor, faturalarımda engelli indirimlerim var. böyle yetiyor. diğer emekliler neler yapsın?

@zeybekustasi

bizimki bi umut (;

@lancelot

sana cevap yazmıyorum tehlikeli yerlere kayabilir muhabbet sonra under. amcamız eller klavye/mousede hazır bekler. saygılar amcacım (;

@JPriest

niye aynı iş olmasın hocam? bende serbes piyasada çalışırken sgk'yı asgarisi neyse onu ödüyordum şimdi asgarisi neyse onu istiyorum ne varki bunda?

@NaZi_

evet serbes piyasa canavarlarını kontrol etmeliler. ben bin lira emekli maaşı alırken en ucuz gofret 1,25 liraydı aldımmı 4 tane alıyordum şimdi 1 tanesi 6,küsür lira.

@rappermcs

dediklerin yaşlı emekliler için tamam ama benim durum farklı. ben bu gidişle 100 yaşımı görebilirim haberin olsun. hem emeklidaşlarımın ne zararını gördünki? bence biz olmasak piyasada para dönmez (;

@hypnot1c

doğru bana fazla ama mesela senin babanda emekli olduğunu varsayalım imkan varken daha fazla maaş almasın mı?

@balbazar

bu gidişle çok zor (:

@SeRDaR

niye en son acınacak insan emekller?

ve demişinki; "herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşar bu hayatta" - benim duruma ne diyecen? nişanlıyım 3 hafta sonra düğünüm olacak trafik kazası yap 9 ayı bilinçsiz 1 sene yat bu dönemde nişanımı benden umut yok diye babam at nişanlım olan kızda başkasıyla evlen... bunların hangisi benim tercihim?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Turkiye Cumhuriyeti Devleti'nin emeklisine, cocuklara ve muhtaclara insan gibi yasamayi sunacak gucu ve parasi var abi.

sadece bu tercih edilmiyor.

+

ajan ve ajan gibilerde onlara insan gibi yasama hakki sunmayanlara oy vermeye devam ediyor

garip bir kisirdongu yani:)

Antikky tarafından 13/Şub/26 00:22 tarihinde düzenlenmiştir

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Ellemeyin Ajanı mi. Hidayete ermek uzereyken bari lütfen.

Ajan oylari da Saadete basiyoruz sıkıntı yok, imza kampanyasina da ucret yukseltmeye de variz.

İşin rastgele...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Turkiye Cumhuriyeti Devleti'nin emeklisine, cocuklara ve muhtaclara insan gibi yasamayi sunacak gucu ve parasi var abi.

+

ajan ve ajan gibilerde onlara insan gibi yasama hakki sunmayanlara oy vermeye devam ediyor

iyide hocam ben 88 doğumluyum 99 depremi sonrası olan bitenleri takip etmeye başladım 2000'de çay ocağında çalışmaya başladım 26 senedir hep aynı haberler hep aynı muhabbet her gelen aynı demekki. eee kime oy verecez?

@AnaMuhalefet

oylara gerek yok hocam herkes kendi bildiğini okuyacak nasılsa imzayı basın yeter (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

+

Öyle bir noktaya geldi ki iş adamlar artık daha iyi olacağına dair vaad bile vermiyor zaten iyiyiz diyor.

Bazen kendi kendilerine diyorlar ki; yahu maaşlar düşük, ekonomide kötü galiba diyorlar baksana geçinemiyoruz. İstediğimiz gibi yaşayamıyoruz, istediğimizi alamıyoruz diyorlar. Onu da tereddüt ederek korkarak diyorlar 

Sonra birilerinin kulağına gidiyor bunlara diyorlar ki yok ya sen yanlış biliyorsun sen öyle zannediyorsun sen aslında zenginsinsin senin durumun çok iyi aslında diyorlar bunlar da hee evet doğru benim durumum iyi yaa diyorlar.

birilerinin onlardan asla vazgeçmeyeceği ve vazgeçemeyeceğinden emin olduğu kadar keşke bunlarda kendilerinin hatta ekonominin durumunun iyi olmadıından emin olsalar keşke. 

SeRDaR tarafından 13/Şub/26 01:28 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    blackhammer bunu yazdı

imza kampanyasi ile maasinizi yukseltme gibi bir opsiyonunuz bulunmuyor.

@hypnot1c

doğru bana fazla ama mesela senin babanda emekli olduğunu varsayalım imkan varken daha fazla maaş almasın mı?

Babam senin gibi değil.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

@SeRDaR

niye en son acınacak insan emekller?

ve demişinki; "herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşar bu hayatta" - benim duruma ne diyecen? nişanlıyım 3 hafta sonra düğünüm olacak trafik kazası yap 9 ayı bilinçsiz 1 sene yat bu dönemde nişanımı benden umut yok diye babam at nişanlım olan kızda başkasıyla evlen... bunların hangisi benim tercihim?

Hiçbir şey değişmeyecek ki sen sonucunu bildiğin bir şey için mücadele eder misin.  maaşın yükselmedi diye oy vermekten vazmı geçeceksin ya da geçtiler ne değişti yıllardır kaç seçimdir emekli maaşları asgari ücretin altında geçecek misin tabi ki hayır ee niye yükselsin şimdi senin maaşın?

chp izmir belediyesi gibi düşün adamlar her seçimde alacakları garanti şimdi niye kassın ki hizmet konusunda zaten şehrin hali ortada mesela

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

+

iyide hocam ben 88 doğumluyum 99 depremi sonrası olan bitenleri takip etmeye başladım 2000'de çay ocağında çalışmaya başladım 26 senedir hep aynı haberler hep aynı muhabbet her gelen aynı demekki. eee kime oy verecez?

@AnaMuhalefet

oylara gerek yok hocam herkes kendi bildiğini okuyacak nasılsa imzayı basın yeter (;

Bak arkadas "  nişanlıyım 3 hafta sonra düğünüm olacak trafik kazası yap 9 ayı bilinçsiz 1 sene yat bu dönemde nişanımı benden umut yok diye babam at nişanlım olan kızda başkasıyla evlen... bunların hangisi benim tercihim? " bu senin tercihin dehildi.

KABUL.

Ama foruma girip cikiyorsun degil mi?
    Okuma yazma ve dusunme yetin yerinde.
    Eger zeka geriligin yoksa - kaza sonrasi ortaya cikmis olabilir - . O zaman dusunedebilirsin.
    Ustelik dusunmek ve okumak icin hepimizden cok vaktin var.
    Eger Zeka geriligin de oldugunu dusunuyorsan,( kaza kaynakli)  o zaman acik acik yaz.
    Bizde yazdiklarini senin zeka geriligi olan bir birey olarak degerlendirelim.

Birader benim kafada gitti ben eskiden daha zeki bi adamdim de. 

Sana olene kadar maddi destek saglamazsam adam degilim.

--

Ama eger kaza oncesi ve sonrasi zeka geriligin olmadigini dusunuyorsan iste o zaman isler degisir.

.

O zaman cok basitce seninle ayni yasta olan adamlar neden boyle dusunmuyor aciklaman gerekir.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 1840 Toplam Mesaj: 27
emekli maaşı yardım