folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder En İyi 5 Link Kısaltma Servisi



En İyi 5 Link Kısaltma Servisi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek

    Pek çok kullanıcı internet üzerinden para kazandıran link kısaltma siteleri hakkında araştırma gerçekleştiriyor. Bu yazımızda sizlere en iyi 5 link kısaltma servisinden bahsedeceğiz.

     

    İnternet üzerinden para kazanmak sizlere imkansız gelebilir. Bu zorlu para kazanma yöntemi link kısaltma servisleri üzerinden sağlanabiliyor. Son derece kolay ve zahmetsiz olan bu yöntem sayesinde hızlı bir şekilde para kazanabilirsiniz.

     

    Link kısaltma servislerini kullanarak milyonlarca site reklam linki veriyor. Bu durumu avantaja dönüştürerek sizde para kazanabilirsiniz. Bu adreslerin sağlamış olduğu en büyük avantajlardan bir tanesi herhangi bir teknik bilgiye ihtiyaç duyulmamasıdır. Her yaştan insan bu yöntemle gelir elde edebiliyor. Üstelik bir internet adresinizin olmasına da gerek kalmıyor.

     

    Kısaltılmış linkleri internet üzerinden ya da kişisel blog sayfanızda paylaşabilirsiniz. Kısaltılmış linkinizi gören her kişi sizin için bir para kazanma potansiyeli doğuracaktır. Bir çok sistem her tıklama başına ödeme yapar.

     

    Link Kısaltma Siteleri Nasıl Çalışır?

    Bu servis uygulamaları, kısalttığınız her linke getirdiğiniz ziyaretçi başına ödeme yapar. Siz yeni ziyaretçi getirdiğiniz zaman onlarda bu sistemi fark ediyor ve üye oluyor. Bu döngü ile devam edince doğal olarak sisteminiz daha da büyüyor. Kısaltılmış linke giriş yapan kullanıcılar 5 saniye bekletilir ve hedef sayfaya yönlendirilir. Bu 5 saniye içerisinde Link Kısaltma servisi reklam göstermektedir. Bu gösterim tamamlandıktan sonra servis ya otomatik olarak orijinal adrese gider. Kazandığınız parayı PayPay, Skrill ya da Papara yöntemiyle alabilirsiniz.

     

    LinkTL

     

    Link Kısaltma Sitesi, internet üzerinde ziyaret ettiğiniz bağlantılar üzerinden para kazanabileceğiniz servislerden bir tanesidir. Sisteme ücretsiz olarak kayıt olabilirsiniz. Üyelik sonrasında bağlantılarınızın istatistiklerini de raporlayabilirsiniz. Uzun ve rahatsız edici linklerinizi kısa hale getirmek için LinkTL servisinden yararlanabilirsiniz. Servis 1000 görüntülenmeye 5 ile 8 dolar arasında ücret ödemektedir.

     

    İlginizi Çekebilir :  MsSQL Server 2012 Express Kurulumu ve Uzak Erişim

    BC VC

     

    BcVc, sahibi Türk olan ve hızla yükseliş gösteren sitelerden bir tanesidir. Son derece güvenilir bir Link Kısaltma Sitesi olan bu site diğer servislere göre daha güvenilir bir hizmet veriyor.

     

    Adfly

     

    Adfly, link kısaltıp para kazanabileceğiniz en eski sistemlerden bir tanesidir. Her 1000 görüntülenmeye 3$ ile 13$ arası para veren bu sistem üyelerini memnun etmeye devam ediyor.

     

    Linkshrink

     

    Linkshrik’te popüler ve çok kazandıran sitelerinden bir tanesidir. Linkshrink sistemi de diğer sistemler kadar güvenilirdir. Ülkelere göre verilen kazançlar farklılık göstersede 1000 görüntülenmeye ortalama 2$ ile 6$ dolar arasında para kazanmanızı sağlar. Ayrıca yine referans sistemiyle sizin linkinizden üye olan arkadaşlarınızın kazancından da %20 lik komisyon alabilirsiniz.

     

    Ouo.io

     

    Ouo.io, ülkemize hızlı giriş yapan servislerinden bir tanesidir. Göze hoş gelen ve spam olarak algılatmayan alan adı sayesinde para kazanmanıza yardımcı oluyor. Bu servis, çeşitli özellikler ve kişiselleştirme olanaklarıyla beraber gelmektedir.

     

    bana hergün gelen maillerden paylaşayım dedim, birilerinin işine yarar (;


    Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ekim/2016
    Erkek

    Ellerine saglik hocam. 10.000 tıka verdikleri ücretleri de konuya ekleyebilmen mümkün mü?


    0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek
    end bunu yazdı

    Ellerine saglik hocam. 10.000 tıka verdikleri ücretleri de konuya ekleyebilmen mümkün mü?

    bu konuda bişey bilmiyorum hocam. hiç tecrübemde yok.


    Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 621 Toplam Mesaj: 3
en i̇yi 5 link kısaltma servisi