folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ergenekon Hackerı Son Bilgiyi Verecekken Yok Oldu!



Ergenekon Hackerı Son Bilgiyi Verecekken Yok Oldu!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    Son bilgiyi verecekken yok oldu!

    http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/613620080812091505701.jpg

     
    Hackerlerin bankaları nasıl soyduğunu anlatan Kier, gündemi sarsan haberimizden sonra işkence gördü. Kier hackerlerin Ergenekon ilişkisini açıklayacaktı fakat ortadan kayboldu!

    Ergenekon örgütünün finans kaynağına ilişkin ortaya atılan iddialardan birisi de, bilgisayar korsanları vasıtasıyla bankaların soyulmasıydı. Taraf gazetesinin yayınladığı Ergenekon’un temel belgesi başlıklı haberde, ‘hacker’lerden yararlanılarak büyük şirketlerin finansal bilgilerini ele geçirmek, bankalara sızmak, para çekmek gibi işlemlerin bilgisayar korsanları eliyle gerçekleştirileceği belirtilmişti.
     
    Haber 7 olarak, Mart ayında hazırlamış olduğumuz bir yazı dizisinde Türkiye’nin önde gelen büyük bankalarından, yüksek miktarlarda para çekilmesi olayının perde arkasını ‘Kier’ kod adlı hacker Haber 7'ye  tüm ayrıntılarıyla anlatmıştı. Dört bölümde yayınladığımız yazı dizisine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. MİT’e dışarıdan hizmet verdiğini iddia eden Kier’in, daha önce iki defa kredi kartı vurgunu yapan bir şahısla tanıştırılması ve karmaşık ilişkileri aktardığımız yazı dizisini arşivden bulabilirsiniz


    irtibata geçmedi. Bu süreçte mail aracılığıyla Cha0’dan bilgi almaya çalıştık ve Ergenekon’la ilişkisi olup olmadığını sorduk.

    ERGENEKON VE HACKER İLİŞKİSİ
    Bize bilgi verdikten ve haber yayınlandıktan sonra ortadan kaybolan ancak zaman zaman bize mailler gönderen Kier, (Sadun Özkaya ile çalıştığını söyleyen ve şuan aranan bilgisayar korsanı) önce yurt dışında olduğunu söyledi. Birlikte çalıştığı bilgisayar korsanlarının ve bazı resmi görevlilerin Ergenekon örgütüyle ilişkili olduğunu iddia eden Kier, yapılanmayı deşifre edeceğini ve bize çeşitli bilgiler vereceğini bildirdi. Bu bilgileri verdikten sonra ortadan kaybolan Kier bizimle tekrar irtibat kurduğunda, Cha0’nun ekibi tarafından sorgulanmıştı. Cha0 sorgu sırasında çekilen bir fotoğrafı bize gönderdi. Fotoğrafta yarı çıplak haldeki Kier’in işkence gördüğü anlaşılıyordu.

    EMNİYET'İN BULAMADIĞI KİER'İ CHA0 BULDU 
    Cha0’nun maili elimize geçtiği gün Kier bizimle irtibata geçip, yaşadıklarını anlatacağını bildirdi. Kısa bir süre görüşebildiğimiz Kier çok önemli bilgiler vererek, kendisini sorgulayanların resmi görevliler olduğunu ama Cha0 adına sorguladıklarını, bu yapılanmanın Ergenekon’un bir parçası oluğunu iddia etti. Bu iddialarını kanıtlayacak bilgi ve belgeyi bize bir saat içinde göndereceğini bildiren Kier’den daha sonra haber alamadık. Son görüşmemiz 19 Mayıs’ta gerçekleşti.

    TEKRAR ORTAYA ÇIKTI VE "HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM" DEDİ...
    Kier 19 Mayıs’ta gönderdiği, başından geçenleri anlattığı mailde Karnaval operasyonundan sorgulanmasına kadar birçok konuda bilgiler verdi. Resmi yetkililerle Cha0’nun ilişkisi olduğunu belirten Kier mailinde şunları aktarıyordu, “Kafamda hep bir boşluk vardı cha0’nun kendi adamlarının bu gücü nerden bulduklarına dair Bizzat yaşayıp kafama silah dayanınca artık anlamış oldum. Emniyet içinde ciddi bir grubu satın almış... Ya da Ergenekon gibi bir yapılanmaya yardım ediyor ki bu şekilde korunuyor... Gelenlerden biri bana daha çok zarar vermek istediğinde diğeri ‘hayır abinin kesin talimatı var..daha fazla ezinti yok..bırakacağız. ’ demişti..”
     
    Kier’le yaptığımız görüşmelerden sonra bir saat içinde bize bilgi vereceğini bildirmesine rağmen bugüne kadar irtibata geçmedi. Bu süreçte mail aracılığıyla Cha0’dan bilgi almaya çalıştık ve Ergenekon’la ilişkisi olup olmadığını sorduk.

    DÜNYACA ÜNLÜ TÜRK HACKER CHAO: "ERGENEKON'LA İLGİM YOK"
    Kendisinin ve Kier’i sorgulayanların Ergenekon yapılanmasıyla herhangi bir ilişkisinin bulunmadığını aktaran Cha0, Kier’in ortadan kaybolmasıyla da ilgisi olmadığını belirtti. Türkiye’deki yasal ya da yasa dışı bir organizasyona çalışmadığını belirten Cha0 Ergenekon örgütü ile ilgili görüşlerini de bize aktardı. Örgütün klasik yöntemleri kullanan, teknolojiyi çok iyi kullanmayan bir örgüt olabileceği tahminini yürüten Cha0, Kier ve Sadun Özkaya’nın büyük resimde küçük bir parça olduğunu ancak Ergenekon’la ilişkileri olmadığını da belirtti.

    ARD ARDA GELEN BİLGİLER: CHAO VURULDU, KAÇIRILDI, YAKALANDI...
    Ve geçtiğimiz hafta gelen bir mail Cha0’nun Antalya’da yaralanmış ya da tutuklanmış olabileceğine dair bir bilgi içeriyordu. İki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişinin yaralandığı, 23 kişinin de gözaltına alındığı yönünde gelen ihbarı aldık. İhbarı yapan kişi Cha0’yla birlikte çalıştığını, geçtiğimiz günlerde Antalya’da bir iki grup arasında bir çatışma çıktığını, 23 kişinin gözaltına alındığını Cha0’nun ise kayıp olduğunu bildirdi. Ancak ne polis yetkilileri ne de basın mensupları Antalya’da yaşanan böyle bir olayı doğrulamadılar.
     
    Kafalarda çok sayıda soru bırakan bu olayda öncelikli cevaplanması gerekenler:
    Kier’in iddia ettiği gibi Ergenekon’un ‘hack’ işlerini Cha0 mu görüyordu? Uzun süredir arandığı halde yakalanmayan Kier’i bulup sorgulayacak kadar organize bir örgütün başındaki Cha0’nun resmi görevlilerle bağlantısı var mı? İddialarıyla ilgili bilgi ve belge vereceğini söyledikten sonra ortadan kaybolan Kier kod adlı bilgisayar korsanı şu an nerede? Kier, kim ya da kimler tarafından susturuldu? Çok büyük paraların döndüğü, teknolojiyi çok iyi kullanan, milyon dolarlarla çalışan bu örgütün başında bulunan Cha0 kim? CIA ve Interpol tarafından aranan şahıs kaçırıldı mı? Antalya’da bir çatışmada yaralandığı ya da gözaltına alındığına dair bilgi doğru mu? Cha0 şu an nerede? Ergenekon örgütünün finans kaynağı olarak kullandığı kişiler bu şahıslar mı?

    http://fotogaleri.haber7.com/inner//497420080812091258511.jpg

    İnternet korsanlarına kredi kartı kopyalama yazılımlarını, geliştirdiğini söyleyen ve Haber7.com'dan  İhsan Aydın ve Ersin Çelik'e yapılan büyük vurgunları en ince ayrıntısına kadar anlatan Kier kod adlı bilgisayar yazılım uzmanı, gündeme damga vuran yazı dizimizden sonra ortadan kayboldu. Bir süre sonra mail yolu ile bize ulaşan Kier, dünyaca ünlü hacker, Türk vatandaşı Cha0’nun ekibi tarafından sorgulandığını ve işkence gördüğünü anlattı. Elimize geçen bu fotoğrafta Kier'e açıkca işkence yapıldığı belli olurken, Kier'in elinde yer alan kağırtta ingilizce küfürler ve hakaretler yazılı...

    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    neymiş hacker san ulu orta konuşmaman lazım mış neymiş medyatik olmaman lazım mış neymiş adamı soyarlarmış:)

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    Fake.
    Hacker dediğin adam İngilizce bilmez mi yahu :|
    Ayrıca o işlere ben bakıyorum :P
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    :D

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2007
    Erkek

    bence de gerçek değil.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek
    bu herif hacker sa bende bill gates im a.k. :D

    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Mart/2008
    Erkek
    arkada elektrık kablosu var arakdan monte etıler galıba :| :D

    adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    abdullahazad
    abdullahazad's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2007
    Erkek

    isko kaçırmıştır :D

    nede olsa en böyük heçkır o :D


    az insan çok huzur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Temmuz/2008
    Erkek
    altında kütahya porselen yazıyo bunun :))

    Ayrıca çok şekersin :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    göbeendeki gılın olim :F


    Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek
    harbiden komikmiş ya :) hem ne işkencesi ? adam soyunmuş sadece.. gerçekçi bile değil emrah gibi bakmış :) naylon insanlarla naylon suçlar yaratıyorlar :)

    ...
Toplam Hit: 3781 Toplam Mesaj: 11