folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder ESET Nod32 / Ekrn.Exe İndirme Sorunu.



ESET Nod32 / Ekrn.Exe İndirme Sorunu.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2009
    Erkek

    sevgili müritler& mürideler,

    eset nod32 AV nin 3.0.612 sürümünü kullanıyorum. başka insanlarda da rastlanmış olan bir olayı aktaracağım size ve mümkünse buna bir çözüm bulalım..

    bilenler varsa eset AV nin 2 çekirdek işlemi var egui.exe ve ekrn.exe egui.exeden bir problemim yok fakat ekrn.exe durmadan birşeyler indiriyor. kullandığım ve şirketine sponsor olduğum ( :D ) Ey DSL programını kullanıyorum ve gördüğüm kadarıyla sevgili ekrn.exe işlemimiz ben programı kurduğumdan beri 2 günde 150mb veri indirmiş. bunlar update'ler değil çünkü update işlemini çok küçük verilerle egui.exe yapıyor...

    bu diyorum ki indirmesin birşey. çünkü zaten 4gb olan kotamı ucu ucuna dolduruyorum. 2 günde 150mb 30 günde 2gb'a yakın ediyor.. lan harbiden şimdi hesapladım kotanın yarısını alıyormuş....  şimdi ben küfretmek istemiyorum ama eset de güzel ve bana göre kullanışlı.

    sonuç olarak bu ekrn.exenin interneti sömürmesine çözüm olacak arkadaş varsa duymak isterim. acaba netlimiter gibi bir pro mu yoksa başka bişeyler mi??

    yazın :D


    Im Boned, All Boned.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek
    hocam avira kullan ozaman?

    T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2008
    Erkek

    nod32, V3  kullanıyomda sanırım yapmıyo bende öyle bişey kullandığım bi tane tam ayarlar diye xml var onu tanıt sende belki yapmaz ama yapabilirde :)

    http://www.dosya.tc/nod32.rar.html

     tanıtmak için nod32 ac ayarlar- gelişmiş moda gec - ayarları al ver - bu xml 'i göster tmm olur.

    tek kıl yanı virüsü silerken sana sormuyo sıkıstığı zaman soruyo  siliyo sonra yandan uyarı cıkıyo sildim diye bazen tarama yaparken keygen felan bırakmıyo .. :|

    sana sormasını istiyosan  ayarlardan kapatabilirsin icona sağ tık gercek zamanlı  antivirüs+antispyware - dosya koruması- -ayarlar--temizleme -- temizleme yok .. 1.seviyeye al  o zaman sorar :)


    (:
Toplam Hit: 3919 Toplam Mesaj: 3