Eşref Paşalılar Filmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

Fem Grubu iftiharla sunar :) Ama filme güzel diyorlar, sizin yorumları alalım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

fem ? fem ne demek tam olarak büyük bir grubun mu adı ? fem yayın evi var onla alakalı mı bu fem?)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

Lostok bunu yazdı:
    -----------------------------

fem ? fem ne demek tam olarak büyük bir grubun mu adı ? fem yayın evi var onla alakalı mı bu fem?)

fem yayınları fem dershaneleri dilfem özelfem bunlar hep ayrı ama ben bunu kastedmedim zaten

fetullah tabanlı bir film olduğunu kastettim yani, zaten sponsorlarda bank asya, maltepe dershanesi fln

Ama küfürsüz güzel diyorlar, gidince kendi yorumumuda yaparım sonradan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

aman hoca dikkat et.. Fem düşmanı çok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

galasına tayyip erdoğan gittiyse açıklamaya gerek yok zaten femdi bank asyaydı nt ydi samanyoluydu diye

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

bu film gişede rekor yapmazsa şerefsizim ben feme gidiyorum bizim femde rehber hocaları bu filme gitmek için gezi filan düzenliyorlar hatta 1 tl si femden :P

anlamadığım birşey var zamandır, sızıntıdır, yeni ümittir, eşref paşalılardır hep kendi içinde hit yaparsan kendi siteni sürekli f5 yaparak hitini arttırmaktan öteye gitmez mi :S

konuyu o kadar övdülerki kulak kesen mafya adamları psikopatlar sonradan namaza niyaza başlıyor hak yolunu buluyor çok yapmacık geldi açıkçası ben gitmezdim

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

zaten sadece abiler ablalar gitse film gişe yapar :) bilmiyorum ben öylesine açtım konusunu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Tiyatrosu iyidi bunun.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

Şu slogan üzerinde yoğunlaşmak gerekir... "Kulak kesiyorlardı, kulak kesildiler"...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

TeknikA bunu yazdı:

Şu slogan üzerinde yoğunlaşmak gerekir... "Kulak kesiyorlardı, kulak kesildiler"...

evet tam onu diyecektim :)

senaryo da güzel filmde.ama vurun kahpeye misali isterse kusursuz olsun yine de söverler...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

Tiyatrosu iyidi bunun.

Tamamen katılıyorum  filmi izlemedim ama  tiyatro oyunu çok güzeldi. Herkesin izlemesini kesinlikle tavsiye ederim. Ankaralı bi ekip  oynuyordu bu oyunu ve çok iyiydiler.

http://www.youtube.com/watch?v=P-PA2QuUdcA    tiyatro oyunu hakkında bi fikriniz olsun .

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
Toplam Hit: 1475 Toplam Mesaj: 11