Ethernet Driver
-
arkadaşlar bilgisayarın ethernet driver'ını bulamıyorum.yani internete giremiyorum.aida 32 diye bir program indirdim o bile göstermiyor . ne önerirsiniz ?
-
Everest ultimate kur ethernetin tam modelini bul yaz yada bulabilirsen driver pack 2009 veya 2010 cdsi işini görür
-
bir mürdi arakdaşımız paylaşmıştı sağolsun çok faydalı oldu
bu siteye gir et
yüklenecek olan donanımın aygıt kimlğini kopy et ve yapıştır işletim sistemine göre indir driveri
-
yahu bir türlü yapamadım gitti şu işi. indirdiğim hiç bir program tam olarak ethernet kartımı göstermedi.
-
anakartın marka modeli yokmu ?
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
Everest ultimate kur ethernetin tam modelini bul yaz yada bulabilirsen driver pack 2009 veya 2010 cdsi işini görür
----------------------------- -
batuhan verdiğim siteye baksana hacı ben o siteyle ümit kestiğim driverleri bile yükledim yhaf. hele bir bak doğru dürüs. ne çabuk pes ediyon hacı yhaf
-
bu arada diğer pc'yi kapattım ana karta falan bakamıyorum. pes etmek değil bu hafta sınavlarım çok yoğun o yüzden haftasonu bakarım anca :)
-
Bilgisayar yönetiminden aygıt yöneticisine git oradan aşağıdaki gibi birşey olsa gerek. O sitede tam anlamadım ama.

Herhalde böyle birşey demek istiyorlar.

Yeterince anlaşılır diye düşünüyorum.
-
eyvallah sağol en yakın zamanda inceler yazarım :)
-
ACPI\TOS620A\2&DABA3FF&0 bu yoktu donanımda bunun driverini bulmadımı şimdi bu site acaba
TOSHIBA HDD Protection - Shock Sensor Driver
4729_TOSHIBA_HDD_Protection.zip