Etkili Adres Tarif Etmek
-
Eğer biri sizi arayıp adres soruyorsa, bilen kişi siz, bilmeyen odur mantıken. Yani karşıdaki adam size ne söylerse söylesen yanlış olma ihtimalini çok yüksek tutup ondan sadece konumunu anlamak adına soru sorup cevap almak lazım.
Aksi halde sağa gider sola gider ortayı bir türlü tutturamaz.
Güzel adres tarif etmek max 3 adımda olmalı sonrasını insan aklında tutamaz he he deyip geçer. Bu tip durumlara dikkat edelim kurallara uymayanları uyaralım.
-
cemnet bunu yazdı
Eğer biri sizi arayıp adres soruyorsa, bilen kişi siz, bilmeyen odur mantıken. Yani karşıdaki adam size ne söylerse söylesen yanlış olma ihtimalini çok yüksek tutup ondan sadece konumunu anlamak adına soru sorup cevap almak lazım.
Güzel adres tarif etmek max 3 adımda olmalı sonrasını insan aklında tutamaz he he deyip geçer. Bu tip durumlara dikkat edelim kurallara uymayanları uyaralım.
-hacııı
+heee
-bak şimdi marmarapark durağından iniyosun
+heee ordan?
-marmara park tarafından bauhouseın üst yolundan yuvarlağa kadar gidiyosun
+başka?
-ordan sola dönüyonn eee
+bitane market görücen Onur market orda bekle geliom :D
-
ArduouS bunu yazdıcemnet bunu yazdı
-hacııı
+heee
-bak şimdi marmarapark durağından iniyosun
+heee ordan?
-marmara park tarafından bauhouseın üst yolundan yuvarlağa kadar gidiyosun
+başka?
-ordan sola dönüyonn eee
+bitane market görücen Onur market orda bekle geliom :D
bide yapıtlar üzerinden yola çıkmak daha güzel oluyor aksi halde kime göre sağ kime göre sol :)
-
Cok faydali oldu hocam sagol. Bundan sonra böyle tarif edeyim.
-
Bana sorulunca heyecan yapıp bilsemde bilmiyorum diyorum :/
-
Haymatlos bunu yazdı
Cok faydali oldu hocam sagol. Bundan sonra böyle tarif edeyim.
kamu spotu
-
Nedense bana birileri sorunca yanlış tarif veriyorum adam gittikten sonra ayikiyorum yakın mahalleye gidecek adamı farklı uzak ilçeye bile gönderdim . o sebeple artık tarif vermiyorum.
-
bizde ne işin var sahile in bi kafeye otur msj at cafenın ısmını.
en temız tarıf
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ef53-pi66QY
-
adama düz devam et sonra sola dön diyorum soldan sonra düz mü devam edeyim diyor :D
-
koray bunu yazdı
adama düz devam et sonra sola dön diyorum soldan sonra düz mü devam edeyim diyor :D
:D:D
insanlar adres sorarken cevabı pek dinlemiyor heleki araç başında birine sorduğunda arkadanda kornaya basan tipler olduğunda tarifin bir gramını tutamıyorsun aklında :)