Evde İpad 2 Yi Sökme

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    arkadaslar bende bir adet ipad2 wifi 3g 64 gb var ipad i elimden düşürmem sonucu wifi gitti daha doğrusu anca modemin dibinden çekiyor bulunduğum yer de tamir konusunda ehil kişiler yok bende bu arada evde yapayım dedim ancak wifi anteni degistirmek için ön paneli sokmek gerekiyor bunun içinde sıcak hava tabancası gerekiyormus bu panel sıcak hava tabancası olmadan açılmazmı fön makinasi ile falan yada nasıl bir çare bulabiliriz bu konuda fikirlerinizi bekliyorum

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    hocam şöyle diyim ipad lerde tamir sırasında komple ekranı sökmek gerektiği için bizim turkcell in bile servisi müşteriye diyor ki en ufak tamirde ekran çıkartmak gerektiği için tamir sırasında buda çok riskli oldugu için ekran kırılablir kırılırsa 400 tl masrafı var kabul ediyorsanız yaparız.

    şarj soketinde bile ekran sökmek gerekiyor sakın kendin evde yapma , yapana ver.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek

    Hocam saglam bir ip al sabirla koselerden baslayarak once isitip (evde sac kurutmasi makinesi) sonra iple yapiskandan dokunmatigi ayir ama milim milim yap. Kesinlikle ekrank kasma. Pena tarzi 6-7 alet olsun actigin noktalara bunlari tak tekrar yapismasin.

    Dikkat edilecek nokta dokunmatik flexi sol alt kosenin hemen ustunde . Buraya cok dikkat et. Ikinci wireless anten home tusunun hemen sag yaninda buda yirtilabiliyor acarken. Bizde musterisen onay  aliyoruz acarken kirilabilir diye ama en fazla 100 tl masraf cikar  yeni dokunmatige. Sadece dokunmatik degisim ucretide 150 tl bizde kolay gelsin korkma yap :)

     


    Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
Toplam Hit: 700 Toplam Mesaj: 3
ipad 2 sıcak hava tabancası