folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Evet, Türban Simgedir!



Evet, Türban Simgedir!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    zıçtığın boku temizle şimdi hadeee
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Aralık/2003
    Erkek
    Halkların seçkinleri vardır yahu... Sanatçısı, bilim adamı, ilim adamı vardır... Her şey halka bırakılır mı? Halk bir biçimde etki altına alınabilir, napacaz halk istedi diye Türkiye Yunanistan"a iltihak edebilir mi diyeceğiz.

    Halk istiyor diye türban serbest mi olsun? Halk ne zaman istemiş? İsteyen %35 in Hanımı, kızı, kızkardeşi. Onların dediği mi olsun?

    Onlara yanlış öğretilmiş ve onlar samimi dindar insanlar olarak buna iman etmişler diye istediklerini mi yapalım? Bir şeyin gerçeği vardır yahu! Gerçek İslam"da türban var mı? VARMIIIIIIIII?

    İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    yaw tamam başlatmayın tayyipe şimdi. konu kapansın daha. kimse kimsein fikrini değiştiremez burda. ama saygı beyler saygıı... isteyen taksın isteyen açsın.

    ayrıca artık türban tartışması yapılamaz sezercikin sayesinde. çünkü son kararı danıştay veya yargıtay vermiştir ama yine halkın iradesi devlet organlarının üstündedir, bu ilke de unutulmasın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    cancan bilip bilmeden konuşma. git bi kaç mesaj öncesini oku. insanlar bi sürü sana ayet yazmışlar örtünmeyle ilgili. hadi canım kalabalık etme. db yi şişirme saçmalıklarla..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    qral depoya taşı. en azından kilitlenir. hadi acele et
Toplam Hit: 22347 Toplam Mesaj: 96