folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder [Evidence Eleminator 5.0] Bilgisayarınız İlk Günkü Gibi Olsun



[Evidence Eleminator 5.0] Bilgisayarınız İlk Günkü Gibi Olsun

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    keygen olmadı millet ? sağolun paylaşım içinde

    sırıtma la.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    evet keygen olmadı.....Ama hem keygen i hem programı paylaşan arkadaslara emekleri için teşekkür ederim ;) Selametle...

    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2006
    Erkek
    demek ki tam 5.0 değil versionu..
    bide bunu deneyin...

    http://rapidshare.de/files/30715636/Evidence_Eliminator.zip.html

    Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2005
    Erkek
    emeğine saygı saol arkadasım paylaşımlarının devamını dilerim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    programı uzun süredir kullanıyorum program gerçeketn çok deli bir şey, lakin çok ince ayarları var, ama normal kurulumla geldiği gibi kullanırsanızda gayet başarılı sbt diskte artık namına bir pok kalmıyor, bıraktığınız izleri de sağlam bir şekilde temizliyor ayrıca, hatta onla ilgili emniyet genel müdürlüğünün bir yazısıda var..

    _____________________________

    buda bilgi

    Amerika’ daki serbest piyasa ortamında devletin yaptığı kanuni çalışmalara karşı özel sektörde özel kişi veya kurumlara yönelik özde delillendirmeyi önleyecek makinenin hard diskindeki verilerin, bulunamayacak şekilde, istenilen zamanda ve/veya her makine açılıp kapandığında ortadan kaldıran programları piyasaya sürmüştürler. Bu yapılan çalışmada programlardan Kanıt Kaldırıcı “Evidence Eliminator” ve Siber Silici “CyberScrub” isimli iki program ortaya konmaya çalışılacaktır. Bunlardan ilk olarak Kanıt Kaldırıcı isimli Siber Silici‘den biraz daha profesyonel olan programdan bahsedeceğiz. “Biliyor musunuz devlet ve polis ISP’ ler(İnternet servis sağlayıcılar) aracılığı ile sizin internetten indirdiğiniz kanunsuz dosyaları kayıt ediyor ve sizin internette yaptığınız gezinti ve dosya indirimleri kanıt için toplanıyor” başlığı ile programını sunan şirket devamında internet geçici belleği ve tarihi silmenin sizi koruyamayacağı bilgisayarınızın hala bir delillendirme aracı olabileceğine dikkat çekilerek, bilgisayarınıza format bile çekseniz yıllar sonra bile istenilen bütün bilgilere ulaşılabileceği belirtilerek, tüm bu tehlikelere karşı internet erişiminizi yeni bir bilgisayarmışçasına güvenli ve hızlı yapın sloganı ile Kanıt Kaldırıcı isimli programının sunumunu yapmaktadır. Ayrıca ilerleyen sunumda Amerika’ da bütün şirketlerin % 73.5’ inin personelin tüm kayıtlarını tuttuğu ortaya konmakta, bu nedenle internetteki dolaşılan yerler ile ilgili kanıt bırakmama için programın kullanımı tavsiye edilmektedir. Ayrıca programı “The Washington Times” dan “RocketDownload.com" a kadar birçok kurum ve kişi önerileri internet sayfasında ortaya konmaktadır. Fiyatı oldukça pahalı olan program özellikle üst gelir seviyesindeki kullanıcılara yönelik hizmet verdiği düşünülmektedir.
    Bir diğer program olan Siber Silici isimli program Kanıt Kaldırıcı programına göre kullanımı biraz daha ev kullanıcısına uygun bulunan amatör bir programdır. “Hassas bilgileri bilgisayarınızdan bir tuşa basarak uzaklaştırabilirsiniz” sloganı ile reklamını yapan program, internete bağlandığınızda bilgisayarda bulunan bütün hareketlerin kaldırıldığı ve arkanızda hiçbir delil bırakmadığınızı belirterek, özellikle rakibi olan Kanıt Kaldırıcı isimli programdan farklı olarak yarı fiyatına aynı hizmetleri verdiğini vurgulamaktadır


    kaynak http://www.egm.gov.tr/polis.dergisi.default.makaleler1.asp

    çok uzakta uzak denizlerde...
Toplam Hit: 1741 Toplam Mesaj: 16