Evraksız Com.Tr Uzantılı Domain Alabilmek
-
hocalar konu başlıgından anladıgınız gibi bu mümkünmüdür mümkünse yolları nelerdir .
-
alamazsin.
-
İmkanı yok gen.tr alınabiliyor diye biliyorum o da işine yaramaz. Com.tr'ı napacaksın ki zaten com al evrensel olsun.
-
Domain firmaları da ODTÜ Tarafından onaylatmaya gönderdiği için evraksız alamassın fakat tanıdığınızın şirketi varsa faliyet belgesi gibi resmi bir evrağı firmaya göndererek alman gerekir.Ondan sonra ise sadece şirketin imza yetkilisi tarafından firmanın gönderdiği formu doldurucaksınız ve kaşe vurucaksınız. İşlem bu kadar 1 ila 15 gün arasında onay verilirse alabilirsin.
-
-
şimdi ankarada oto kiralama sirketi kurucam amacım sirketin alt yapısını yaparken siteyide googlede hızlıca indexletmekti artık tüm işlemleri yavaş yavaş yapıcam mecbur tanıdık bir mürid varsa yardımcı olursa diye açtım konuyu
-
250-500 tl civarı marka tescili yaparsan öyle alabiliyorsun. Öteki türlü hiçbir evrak yokken alamazsın. şirketi kurduktan sonraya bırak.
-
En kolayı marka tescil ettirmek
-
DanqerLine bunu yazdı
şimdi ankarada oto kiralama sirketi kurucam amacım sirketin alt yapısını yaparken siteyide googlede hızlıca indexletmekti artık tüm işlemleri yavaş yavaş yapıcam mecbur tanıdık bir mürid varsa yardımcı olursa diye açtım konuyu
Şirket kuruyorsan kendi şirket evraklarınla sirketadi.com.tr alabilirsin hocam?
-
en azından marka tescili gerekli
-
Yazilimci bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
Şirket kuruyorsan kendi şirket evraklarınla sirketadi.com.tr alabilirsin hocam?
hocam biraz acele ettim :) hepsi bu derdim googlede çabucak indexlenmekdi işe seri gireyim dedim artık sirket kurdukdan sonraya bıraktım marka tescili yapmaya gerek yok yalandan yere