Excel C3 Stununun Boşluklarını Silmek
-
arkadaşlar ben sadece c stunundaki boşlukları silmek istiyorum .
c3 stunundakileri seçip ctrl+h yazıp boşluk aratıp değiştir diyorum oluyor fakat tüm sayfa boşluksuz oluyor.
nasıl yaparım?
GizliMod: Konu Açarken Konuyu İlgilendiren Forum Başlığı Altında Açmaya Özen Gösterelim....
-
~bu arada 2010 kullanıyorum
-
valla soylemek istedigini anlamadim. dosya ozel degilse. yolla sana c3 stununu temizliyim. ondan sonrada yontemm\i yazarim
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------valla soylemek istedigini anlamadim. dosya ozel degilse. yolla sana c3 stununu temizliyim. ondan sonrada yontemm\i yazarim
-----------------------------1. stunda numara yer alıyor (oda)
2. stunda isimler yer alıyor.
3. stunda telefon yer alıyor. 5xx xxx xx xx
tarzında .
ben o 3. stundaki 5xx xxx xx xx numarasını 5xxxxxxxxx yapmalıyım.
office 2010 kullanıyorum nasıl yapabilirim?
daha açık bir soru :D
-
gizlimod nedir ya :)) hahah
myblack hoca bunu sms için istiyosan kaynaksms onu kendi formatına çeviriyo
eğer yok diyosan sütünu seç değiştir de
aranan değer e bir boşluk at değişecek değere bişi yazma tümünü değiş de tamamdır
-
C sütünunu üstten sütün adından seç seçerken aşağı doğtu siyah küçük ok çıkması gerekiyor
daha sonra klavyeden Ctrl+h tuşla
çıkan bölüme üste bir kez boşluk tuşuna bas aşapı boşluga bişey girme.tümünü değiştiri seç C sütünundaki boşluklar silinmiş olacaktır.
yapamazssan dosyayı yolla
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------C sütünunu üstten sütün adından seç seçerken aşağı doğtu siyah küçük ok çıkması gerekiyor
çıkan bölüme üste bir kez boşluk tuşuna bas aşapı boşluga bişey girme.tümünü değiştiri seç C sütünundaki boşluklar silinmiş olacaktır.
-----------------------------üstde ben yazdım devrem (aynı gün kayıt olmuşuz :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------C sütünunu üstten sütün adından seç seçerken aşağı doğtu siyah küçük ok çıkması gerekiyor
-----------------------------üstde ben yazdım devrem (aynı gün kayıt olmuşuz :)
-----------------------------ama sürekli seni takip edememki :)
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------hocam o şekilde oldu sağolasın :D
alper hocam senin dediğin şekilde tüm sayfadakini buluyırdu. c stununu seçsem bile tüm sayfadan siliyordu.
ama üstte siyah ok ile seçince sadece c stununun buldu
-
alternatif: bos bir sutuna =SUBSTITUTE(C1," ","") yaz bosluklar cikar sonra diger tarafa yapistirirsin istersen.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------hocam o şekilde oldu sağolasın :D
alper hocam senin dediğin şekilde tüm sayfadakini buluyırdu. c stununu seçsem bile tüm sayfadan siliyordu.
ama üstte siyah ok ile seçince sadece c stununun buldu
-----------------------------sütunu seç derken ben onu kast ettiydim zaten :)