Exporer Linkleri Yeni Pencerede Açmıyor
-
bunun bir senen önce kadar (daha adsl bağlatmamışken) bir aylık bir turk.net paketi aldım. yükledim. hani bu internet paketlerini yükleyince internet explorer üzerine bişeyler yüklerler ya mesela sağ üste kendi logoları koyarlar. işte kendi eklentilerini yükledikten sonra benim explorer kafayı yedi. yeni pencerede açılan linkleri açmıyo. tıklayınca yeni bi pencere açılıyo öyle bekliyo hiç bişey olmuyo. turk.net i bilgisayradan kaldırdım yine kâr etmedi. explorer ın sürümü 6.0 ben aynısı yüklemeye çalışınca zaten bu yüklü diyo. ie 7 yi yükledim problem devam etti ben de 7 yi kaldırdım. uzun zamandır mozilla kullanıyorum o da çok can sıkıcı bi program çok kasıyo. bu problemi nasıl çözebilirim.
teşekkürler -
:) ie yi update etmeyi denemelisin...
ayrıca ayrı pencerede açılan explorerlar pop-up olarak görülebilir o yüzden popup engelleyici bir program kullanıyorsan veya araç çubuğu o da yapabilir bunu :) -
ben zaten update ettim. ama olmadı pop-up engelleyici bi program klullanmıyorum.
-
manuel olarka yapmak yerine, windows update yi çalıştırıp yapmayı dene bir de:)
-
zaten öyle de yaptım ama olmadı. acaba explorer ı silip tekrar mı yüklesem diyorum. ama o da çok zahmetli
-
ie de araçlar > eklentileri yönet üzerinde bilmediin bütün eklentileri kaldır düzelmesse silip kurucaksın
-
hımm o zaman dediğin gibi baştan yüklemek gerekli, üstüne tekrar kur..
-
yok bu eklentileri kaldırınca da olmadı. en iisi ben explorer ı silip tekrar yükliyim.
saolun teşekkür ederim -
bide opera kullanmayı dene ben çok beğeniyom operayı bazı siteler opera desteklemio sadece o zamanlar ie kullanıom
-
İ.e yukarıdaki çubuğa sağ tıkla:
Standart düğmeler
Adres çubuğu
Bağlantılar
dışınbdaki tüm seçeneklerin yanındaki işareti kaldır !
Tabi senin ayrı pencere derken popupları kasdediyorsan ama normal bir sayfadaki linkin üzerine sağ tıklayıp Bağlantıyı yeni pencerede aç dediğinde sayfa açılıp verileri göstermiyorsa ,dediklerim etkili olmaz -
Başlığı düzelt; exporer değil.
İ. explorer
Toplam Hit: 1621 Toplam Mesaj: 11