Eyyub Yaqubov - Kim Bilir
-
Beyler,
Bu şarkıyı ben çok beğendim. Bi videoda izleyip aradım buldum.
Hangi videoda? diye sormayın. Çünkü şarkıyı çok beğenmeme rağmen her dinleyişimde video aklıma geliyor.
Resmen şarkıyı harcamışlar. Ben de bi kulak tadıyla dinleyemedim. :( Korkunç bişey.
O yüzden, o videoyu izlememişler için bunu paylaşıyorum. Belki videoyu izlemeden önce şarkıyı dinletebileceğimiz şanslı birileri olur.
Videoyu izleyenler susun lan! :D
-
hacı güzel olabilir hatta mükemmel ötesi olabilir ama ben beğenmedim.
-
Hocam hayata küsmüş olman lazım senin şimdi :|
-
NmC bunu yazdı
Hocam hayata küsmüş olman lazım senin şimdi :|
Küstüm hocam ne diyosun. :/ Minibüste, metrobüste, otobüste gördüğüm dayılara ön yargıyla bakmaya başladım.
-
ALLAH yardımcın olsun bu sarkıyı cok begenmen hayra alamet değil :)
-
TorNaVida bunu yazdı
ALLAH yardımcın olsun bu sarkıyı cok begenmen hayra alamet değil :)
Hocam yok öyle bişey konuyu bulandırma allaşkına :D
-
Yiyişen dayılar. Bu şarkıyı dinledikçe yaşlı, bıyıklı, dilli dayıların yiyiştiği o vidyo aklıma geliyor. Ama şarkı güzel. Şarkıyı tanıma şeklimiz boktan.
-
DrKill bunu yazdı
Yiyişen dayılar. Bu şarkıyı dinledikçe yaşlı, bıyıklı, dilli dayıların yiyiştiği o vidyo aklıma geliyor. Ama şarkı güzel. Şarkıyı tanıma şeklimiz boktan.
:))
-
eyvah eyvah
-
Hocam harbiden yazık etmişler şarkıya dinleyemiyorum. tipler öyle bir tip ki herkesin mahallesinde var bu tipin ikizinden bak benzeri değil ikizi. 2 yaşlı dayı biri kalıplı biri daha küçük kahvede ve market önlerinde takılyorlar of of
-
şarkı güzelde dinlemek korkutuyo lan. büroda dinliyosun içeri dayı giriyo :) kabus amk. halka 2