Face Of The Death (+21)
-
Konusu:
Önce 46 ülkede sonrada Tüm dünyada Yasaklanan 78 yapımı belgesel şeklindeki film, izlerken tüm dengenizi bozacak. idamlar intiharlar otopsi gibi ölüm görüntülerinin toplandığı tamamen gerçek görüntülerle oluşturulmuş filmi bünyeniz alışkın değilse izlemeyin. Filmi izlerken lütfen 21 yaş altındaki genc ve cocukları ekran başından uzak tutun...
link: http://www.arka-sokak.org/film/face-of-the-death-21-2.html
Etkisindeyim halen şerefisizm...
-
Oo tamam. Hemen izleyecem.
-
Filmi download etmek istirem link varmı ?
-
Filmin açıklamasını oku dayı.
Anononim.Film yasal olmadığı için her halde kendilerini açıklamamış admalar. Caps:
Vicdanımın el verdiği yerleri kodum sadece:
-
verdiğin linkden bişi anlamadım nerden izlicez ???
-
-
su caps koyan arkadasın koydugu capslerdeki
otopsi resmi bana yutube daki bir video u anımsattı :D sanırım o video bundan alıntı :D
hmmm izlicem bu gece bunu
-
Beyler bişey sorcam 17:00 da felan bir tavuğun kafasını kesiyor tavuk öyle bir kanat çırpıyor ki kafası yokken yarı uçuyor nerdeyse kurban bayramındada oluyor böyle şeyler nasıl oluyor acaba?
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler bişey sorcam 17:00 da felan bir tavuğun kafasını kesiyor tavuk öyle bir kanat çırpıyor ki kafası yokken yarı uçuyor nerdeyse kurban bayramındada oluyor böyle şeyler nasıl oluyor acaba?
-----------------------------Siz kurban bayramında tavuk mu kesiyosunuz ?
-
yuh şu işe bak :D
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Siz kurban bayramında tavuk mu kesiyosunuz ?
-----------------------------yok hoca karınca kesiyoz da kafasını kesince oynuyo ellam danaların da kafaları kesilince öyle oluyo dedim oy.