Facebook Grup Sayfamı Kaybettim.
-
arkadaslar kendi grubuma ait bir sayfam vardı.. kişisel facebookumdan yönetiyordum.. sonra bir anda üyelikten cıkarıldım..
problem nedir sayfamı geri almam lazım
-
unutt :S soğuk su iç alamazsın ;) :D
-
Başın sağolsun,
-
kardeş anlamadınız.. kişisel sayfam duruyor..
onun adına sayfa acmıstım.. o gitti
-
senden başka admin warmıydı bide hala yayında mı sayfa yoksa silindimi ?
-
birini admin yapmıstım..
sonrada kendimi sildim sanırım..
-
Renato bunu yazdı:
-----------------------------
birini admin yapmıstım..
-----------------------------ya da o seni attı o admin yaptığın kişi arkadaş listendeyse bi söle geri wersin sana wermezse mail atarsın yaw anlamıorum nas güwenlik koymuosunuz benim 10 kişilik sayfam bile olsa güwenlik koyuyorum çalınırsa geri aliim die
-
irwa bunu yazdı:
Renato bunu yazdı:
birini admin yapmıstım..
-----------------------------ya da o seni attı o admin yaptığın kişi arkadaş listendeyse bi söle geri wersin sana wermezse mail atarsın yaw anlamıorum nas güwenlik koymuosunuz benim 10 kişilik sayfam bile olsa güwenlik koyuyorum çalınırsa geri aliim die
-----------------------------2 senelik arkadasımı 30 bin üyeli sayfama yönetici yaptım 6 yöneticiyi silip sayfayı ele gecirmeye çalıştı... Sanki ben onn evini bilmiyom :) gittim dövdüm oğlanı aldım sayfayı zorla Sonra sadece kardeşim bildiklerimi admin yaptım :)) sayfa 50 bin oldu sitesini açıcaz yakında...
Siz siz oln sayfanıza kolay kolay yönetici almayın... Facebook bu anlamda güvenlik konusunda yetersiz...
-
ne sayfası link verebilirmisin
-
kafam guzel aq abuse@facebook.com mu be bı sey vardıu oraya maıl çak en çakmıstım 1 gune halledıolar yardıdan baka bakıp dıyecek kadar ayık deııılm xD
-
allah rahmet eylesin