folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Sayfa Yönetenler Ve Rss İşinden Anlayanlar Bakabilir Mi?



Facebook Sayfa Yönetenler Ve Rss İşinden Anlayanlar Bakabilir Mi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Aralık/2010
    Erkek

    Facebook:

    Web siteme ait bir facebook sayfa var . Bir eklenti ile siteme entere ettim.Sitedeki tüm postlar anında facebookta paylaşılıyordu.Bugün facebook sayfama farklı kullanıcı ile baktım hiçbir post gözükmüyor.ama ben yönetici olarak tüm gönderileri görebiliyorum.Ayarlara baktım yaş kısıtlaması ülk kısıtlaması yok ..Tüm facebook ayarları default. Haber kaynağında gönderiler gözüküyor.30 küsür gönderi paylaşım ama diğer kullanıcılara gözükmüyor.Wp eklentisinde (social network auto poster) sıkıntı mı acaba? ya da facebook ayarlarında bişi mi atlıyorum anlamadım.manuel Paylaşımlarda sıkıntı yok.girdiğim profil resimleri tüm kullanıcılara gözüküyor.

    EDİT : ÇÖZÜM : FACEOOK SIKINTISI HALLETTİM.EKLENTİ APP İLE ÇALIŞIYOR.APP İLE SIKINTI VAR SANIYORDUM.ÖYLE İMİŞ.DEVELOPERS.FB.COM DA APP AYARLARINA BAKTIM SIKINTI YOK.FACEBOOK SAYFA AYARLARINA BAKTIM SIKINTI YOK.AKLIMA KENDİ PROFİLİMDEKİ UYGULAMALAR SEKMESİNE BU APP YERLEŞİYOR MU YERLEŞMİYOR MU SORUSU GELDİ.AYARLARIMA GİRDİM(KULLANICI AYARINA),ORADA APP OLUŞMUŞ BİR VAZİYETTE VE AMA PAYLAŞIMLAR HERKESE AÇIK DEĞİLDİ.

    Rss: (wordpress)

    Rss yi full text olarak görüntülemek istiyorum.Ne yaptıysam özet olarak görebiliyorum.Ayarlar/okuma rss ayarı tüm metin şeklinde..yüklediğim eklentiler tırt çıktı. function page ye ekleyeceğim bi kod var mı acaba?. buna benzer bir kod ile resimleri rss de gösterdim.ama full text yapamadım.

     

     

    murdery tarafından 27/Eyl/15 00:17 tarihinde düzenlenmiştir

    BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Aralık/2010
    Erkek

    gececiler upp


    BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk