folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Sayfası Kapattırma



Facebook Sayfası Kapattırma

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liarhack
    Liarhack's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2013
    Erkek

    Buna benzer daha önce bir konu açmıştım. Instagram beğenisi atarak manüpilasyon yöntemiyle sayfa kapatılabilme ihtimalini aynı manüpilasyonun Facebook üzerinde ki etkilerini merak ediyorum. Açıkcası işyerimizin isim hakkı hem görsel hem yazılı olarak patentli olmasına rağmen harfli harfine %100 taklit ediliyor Facebook ile marka hakkı konusunda yaklaşık 30-40 kere yazışmış olsam adam akıllı bir çözüme kavuşturamıyor ve sayfanın tarafımıza devredilmesi veya kapatılması konusunda işlem yapmıyor.

    Kapattırmak istediğim taklit sayfa 31k 'lık beğeni kitlesine sahip yer bildirimi konusunda da 405k'lık bir geçmişi var.  Facebook'un sayfa kapatma manifestosunu bilmiyorum sizce kaç k beğeni veya takipçi atsak sayfanın kapanma durumu olur kalitesiz, dandik bir hizmet alarak sayfaya basmayı düşünüyorum ama etkisi ne olur adama yarar mı diye de düşünmüyor değilim. Beğeni yapan botların report versiyonları var mı ? Nasıl yaptırabiliriz fikirlerinizi merak ediyorum muridler..

    Liarhack tarafından 16/Haz/20 09:50 tarihinde düzenlenmiştir

    www.tithack.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Konuyu gizle buraya link at herkes elden ele spamlasin. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek

    Elden spam saldırı ile facebook sayfa kapatmıyor. 

     


    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 889 Toplam Mesaj: 3
facebook sayfa kapattırma