Facebookun İlginç Kapanma Sebebi !!
-
dün facede bi tartışma muhabbeti oldu. sonra elemanın tekini zıvanadan çıkarttım. merak ettim şikayet etse nolur diye.. kendi kendimi şikayet ettim.. 2 saat sonra girmeye çalıştım kapatmıslar.. daha yeni açmıştım. 2 kişi ekliydi 2 tane de gruba üyeydim. ve sadece o tartışmada konusmustum. hakaret filan da içermiyordu hakaret eden diğer elemandı hatta. kendimi şikayetimden başka hiçbir sebeep olamaz eminim. gerizekalılar hiç bakmamısmı ki kapatırken şikayet edene?
ben bunu açtırabilirmiyim ya? ve nasıl ?
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------
dün facede bi tartışma muhabbeti oldu. sonra elemanın tekini zıvanadan çıkarttım. merak ettim şikayet etse nolur diye.. kendi kendimi şikayet ettim.. 2 saat sonra girmeye çalıştım kapatmıslar.. daha yeni açmıştım. 2 kişi ekliydi 2 tane de gruba üyeydim. ve sadece o tartışmada konusmustum. hakaret filan da içermiyordu hakaret eden diğer elemandı hatta. kendimi şikayetimden başka hiçbir sebeep olamaz eminim. gerizekalılar hiç bakmamısmı ki kapatırken şikayet edene?
ben bunu açtırabilirmiyim ya? ve nasıl ?
ben dondurdum kurtulamadim o kadar küfür müfür ettim şikayet ettirdim kapanmadi sen actirmak mi istion:D -
valla hocam bnm 9. hesap halen dahada açamadım hiçbrni :D kapatma sebebınıde tam olark yazmıyorlar
-
Yeni hesapsa ilk vukuatta kapatırlar. Piyasada sırf hakaret etme amaçlı açılmış tonla sahte profil var.
-
ben 9 takla attim kapanmiyor deli oliyorum o site ismi bi yerde gorunce... simdi hic girmiyom maile mesajlar geldimide okumadna siliyom bakim ne kadar surede dusecektir.. simdi girip kufurde hakaretde edemem ora bizim mahalle gibi olmus kasaptan tutta bizim avukata kadar cumbur cemaat tek bi yerde valla kimse yuzune bakamayiz ondan dolayi bekliyoz bi gun dusecek hesap..
-
COURAGE_x bunu yazdı:
ben 9 takla attim kapanmiyor deli oliyorum o site ismi bi yerde gorunce... simdi hic girmiyom maile mesajlar geldimide okumadna siliyom bakim ne kadar surede dusecektir.. simdi girip kufurde hakaretde edemem ora bizim mahalle gibi olmus kasaptan tutta bizim avukata kadar cumbur cemaat tek bi yerde valla kimse yuzune bakamayiz ondan dolayi bekliyoz bi gun dusecek hesap..
-----------------------------silebilirsin?
-
ben kapatmaya çalıssam bi yakınımla anlaşırım, 9 dilde küfür ederim hangisini anlarlarsa.. eleman da şikayet eder.. özel mesajda da küfredebilirsiniz. sanırım kapatırlar busefer.
-
Dostum Dediğin gibi 2 arkadaşın ve grubun varsa bir de daha yeni kayıt olmuşken şikayet aldıysan sahte profil damgası yemişsindir son zamanlarda sayısız sahte profil açılıyor dalga geçmek amaçlı. Zückerberg abimizle bi konuş belki dinler seni :)
-
Oupss bunu yazdı:
Dostum Dediğin gibi 2 arkadaşın ve grubun varsa bir de daha yeni kayıt olmuşken şikayet aldıysan sahte profil damgası yemişsindir son zamanlarda sayısız sahte profil açılıyor dalga geçmek amaçlı. Zückerberg abimizle bi konuş belki dinler seni :)
-----------------------------dikkat edelimde ayaküstü zückmesin :D bende kapamak istiyorum hesabı ama sadece dondurabildim 2-3 aydır donuk hiç bakmıom mail felanda gelmio
-
Geri açtıramazsın hocam o gitti artık, kapattırmak isteyenlerde 2 gün boyunca önüne geleni eklesin, kapanacaktır
-
Facebook'un milyonlarca üyesi olduğu için tek tek bütün şikayetlerle ilgilenemediklerini düşünüyorum.Kişi,grup vb. şeylerde 1-2 tane şikayet geldiğinde hemen kapatılıyor ve nedeni de açıklanmıyor genellikle.