Feysbukla İlgili
-
müridler dün nette gezinirken şöyle bişey buldum.çakmamıdır değilmidir.yada bunun benzeri birşey varmıdır.bilenler bi baksın.
http://facebookhack.blogcu.com/etiket/Facebook%20Para%20kazanma%20Yollar%C4%B1
bu arada forum un arama motoru çalışmıyor şuanda.
-
Doğru olacağına ihtimal bile vermiyorum
ama bu konu hakkında bi bilgim yok
-
tahta bunu yazdı:
-----------------------------
Doğru olacağına ihtimal bile vermiyorum
ama bu konu hakkında bi bilgim yok
-----------------------------hocam rakamlar banada abartılı geldi.pek inandırıcı değil gibi.o paranın 10 da 1 ini kazansam feysbuk tan oda yeter.adam bunu 90 tl ya satıyor.alanda oluyor.bitane alan birisini denk getirsem sorucam ama.müridler feysbuk tan poker dışında nasıl para kazanılabilirki ?
-
saçmalıktan ibaret olduguna bahse girerim..dolandırıcılıktır..inanmyaın nette bu tip şeylerle cok karşılaşıyorum..hani ip ucu verse su sekilde yapıyorsunuz gibi oda yok..ben sana desem ki sen bana 90 tl ver sana para kazandıracam desem inanırmısın ? o zmn bunada inanma..yinede araştıracam ezbere konusmamak için..
-
http://www.facebook.com/group.php?gid=52344569095&ref=search
bu neyin nesi acaba bu doğrumu?
-
-
kitap satma yöntemi
Fakat r10 da çok üyelikli hesaplar satılması yasaktır diyorlar.
Birde sosyal kuluplere üye satıuyorlar.Atıyorum bırtane sayfasnız mı var feysbukta 10bıuye kazndıyorlar 10 dolar karsılıgında.Ama referasnlarının hıc bırınde 10 bın uye yoktu.
Söyle olabılır on bın üyeye grup davetıyesı gönderıyordur.
Sonra poker fişi farmville hesabı gıbı oyunlar ve bazı oyunlarda kulanılan sanal paralar fılan satılmakta
-
Anlatıyım..o gösteriği site sadece bir tanesidir..hatta phtshp da olabilir..o sattıkları şey in içinde de yazılanlar..açıklmasında da belirtiliği gibi sadece pazarı iyi kulnnmayla ilgilidir..
o rehberin içinde olabilcek şeyleri tahmin edersem
-Her gurup a link bırkaın
-Grup açın
-Farklı ülkelerin ağlarına girin..
-Yaptığınız/sattığınız/pazarladağınız markanızı/ürününüzü ekleyin link verin..
ve bir sürü boş laf..işte efendim bu kadar çok milyon kişi var ve bunlara reklam vermk facebookda ücretsiz( coppy/paste))
sizde bu imkanlardan yararlanın filan filan.
Aslında bu yazılanlar (bence) bunların içinde yazan oldukları gibi aslında doğru şeylerdir.. bir ürünü pazarlamanın en kolay yollarından biri oldu facebook..ve ücretsiz..
Büyük markalar bile kendi websitelerinde facebook sayfasının url sini veriyor..höh artık demeye gerek yok..HÖÖÖHHH bile deseniz.. olayyy HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHH derecesine varmıştır
saygılar..... gözlerim ağrıyorr kıpkırmızı bunu neden yazdım bilmiyorum ama acımı paylaşın :)) ii geceler ..:) -
emre_gss bunu yazdı:
Anlatıyım..o gösteriği site sadece bir tanesidir..hatta phtshp da olabilir..o sattıkları şey in içinde de yazılanlar..açıklmasında da belirtiliği gibi sadece pazarı iyi kulnnmayla ilgilidir..
o rehberin içinde olabilcek şeyleri tahmin edersem
-Her gurup a link bırkaın
-Grup açın
-Farklı ülkelerin ağlarına girin..
-Yaptığınız/sattığınız/pazarladağınız markanızı/ürününüzü ekleyin link verin..
ve bir sürü boş laf..işte efendim bu kadar çok milyon kişi var ve bunlara reklam vermk facebookda ücretsiz( coppy/paste))
sizde bu imkanlardan yararlanın filan filan.
Aslında bu yazılanlar (bence) bunların içinde yazan oldukları gibi aslında doğru şeylerdir.. bir ürünü pazarlamanın en kolay yollarından biri oldu facebook..ve ücretsiz..
Büyük markalar bile kendi websitelerinde facebook sayfasının url sini veriyor..höh artık demeye gerek yok..HÖÖÖHHH bile deseniz.. olayyy HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHH derecesine varmıştır
saygılar..... gözlerim ağrıyorr kıpkırmızı bunu neden yazdım bilmiyorum ama acımı paylaşın :)) ii geceler ..:)
zavallım git yat :D ya bunlar saçmalık...bu kadar para kazanılsa kimse çalışmazdı.. -
o kadar cok kazaniyoda sitesi free degilmi bunun ?
-
facebook dan yanlızca facebook para kazanır bunu unutmayın orası sosyal ağ sosyal ağları kumar masası gibi düşünün daima kasa kazanır.