Film, Dizi Ve Belgesel Önerileri [TEK KONU] V1

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı

    Lupin =) (netflix).

    ben de diyorum bu lupin adı nereden geliyor. ``,

     

    ~@~

    ben de cezaevi film'leri önereyim :

     

    birdman  of Alcatraz , kuşlar olduğu için sevmiştim heralde.

     

    Alcatraz'dan kaçış. bu film adına yakın birkaç tane film olacak. 1 tanesinde clint EastWood oynuyor, diğerinde de İngiliz, yaşlı, ama ünlü bir oyuncu oynuyordu. gayet güzel filmlerdir. 

     

    une propete. Fransız yapımı bir film. Tahar Rahimi oynuyordu sanırım. malik djabena mi neydi filmdeki adı. 

     

    bir tane de @izzmarit'es 'e anlattığım bir film vardı, adını hatırlayamadım. Fransız yapımı. hatırlıyorsa yazsın. ^^D` MoMo .

    Éperdument ^^D`

     

     

    özellikle, şu Un Propete, şahane bir filmdi. ``. tabii bence. 

    ~@~ 

    @korkarabatak, vis a vis Deyince ben Film sanmıştım. diziymiş bu. (göze göz demek heralde bu.  LeKum hayrun fi kısas'a hayattüd dünya, der gibi. ^^` )

     

    RitmFarbRacourci tarafından 17/Haz/21 14:35 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 7835 Toplam Mesaj: 31
film dizi belgesel