Flash Disk Işığı Yanıyor Ama Windows Görmüyor ?
-
Başlıkta da anlattığım üzere flash diski bilgisayara takıyorum. Işığı yanıyor windows driverlarını yüklüyor buraya kadar her şey çok güzel lakin windows driverlarını yüklemesine rağmen flash diski bilgisayarımda göstermiyor,disk yönetimine baktım
resimde ki gibi gösteriyor. Böyle bir şey yaşamış olan var mı daha önce ?
-
bi format at hacı öle dene
-
format atıcak bir disk gözükmüyor bilgisayarımda ?
-
Kaç tane usb girişi var. Diğerine takmayı denedin mi?
-
üç tane var. İkisinde bu şekilde yapıyor,üçüncüsüne taktığımdaysa usb aygıtı tanınamadı diyor
-
erc bunu yazdı:
-----------------------------format atıcak bir disk gözükmüyor bilgisayarımda ?
-----------------------------dostum yönetten disk managementte gözüküyo dedin ya? ordan no media yazsa da sen bi sağ tıkla harf değiştir sil format yeni oluştur falan ne varsa tıkla.
olmazsa partition magic indir. proyu kurup açtıktan sonra tak flashı. o da olmazsa cortlamış olabilir muhtemelen.
-
Dediğiniz yöntemde yemedi,büyük ihtimal yalan olmuş..
-
erc bunu yazdı:
-----------------------------Dediğiniz yöntemde yemedi,büyük ihtimal yalan olmuş..
-----------------------------kaç GB idi? çok lazımsa alamıcaksan yollayam 8 gb?
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------erc bunu yazdı:
-----------------------------Dediğiniz yöntemde yemedi,büyük ihtimal yalan olmuş..
-----------------------------kaç GB idi? çok lazımsa alamıcaksan yollayam 8 gb?
-----------------------------Yok teşekkür ederim,benim değil zaten bir arkadaşa ait ben de sorunu merak edip araştırıyorum ama bir sonuç çıkmayacak gibi :)
-
erc bunu yazdı:
-----------------------------Yok teşekkür ederim,benim değil zaten bir arkadaşa ait ben de sorunu merak edip araştırıyorum ama bir sonuç çıkmayacak gibi :)
-----------------------------sen bilirsin teklif var ısrar yok :)
muhtemelen onun içinden minik bi parça yanmıştır ya da işlevini tam yapamıyodur. benm de başıma geldiydi, masaüstünde USbyi kasanın ön tarafına takmak bazen tehlikeli olabülür. voltajdan dolayı yanabiliyo.
çok verim vardı kaybetmemek için didindim durdum. en son içini açtım ve PCye takılan girişin ayaklarına bıçak değdirerek şase yaptım ve yaklaşık 1 dk falan daha çalıştırabildim. o ara verileri almıştım.
illa verileri kurtarmam lazım diyosan dene bunu belki işe yarar :)
-
mikrodalgaya atıcam şimdi onu :D