Flash Disk Sorunu
-
Merhaba sevgili müridler
Ben Elektrtoworld'den PNY marka flash bellek aldım. İnternet kafede yuksek gerılım sonucu bozuldu.
Ne yapabılırım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
-
garantisi varsa götür ver yoksa yenisini al
kaç gb di?
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------garantisi varsa götür ver yoksa yenisini al
kaç gb di?
-----------------------------
4 GB hacı -
valla geçmiş olsun diyeyim
inşallah yapılabilitesi vardır da yardım ederler müridler
bende dün aldım bi tane 4gb 27 ytl :) kingston
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------valla geçmiş olsun diyeyim
-----------------------------yaw ben pis kazık yemısım 4 gb kingstonu 50 liraya aldım :S
hallederi_55 sanada geçmiş olsun yüksek gerilim benimde laptopun ağ kartını yaktı
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------valla geçmiş olsun diyeyim
-----------------------------yaw ben pis kazık yemısım 4 gb kingstonu 50 liraya aldım :S
hallederi_55 sanada geçmiş olsun yüksek gerilim benimde laptopun ağ kartını yaktı
-----------------------------o 4 gblik kingstone nin ne modelleri var biliyonmu modellerini öğren bakalım aynımı kazık yememişsindir onların yazma okuma hızlatrı fark yapıyo araştır.
-
gerilim sonucu arıza yaptıysa büyük ihtimalle üzerine soğuk su içersin ancak..
ama sen yine de servise gönder kendi kendine gitti bu diye.. belki yaparlar.ha içindeki veriler uçacaktır muhtemelen..sağlam elektronikçi tanıdığın varsa yaptırmayı dene
-
Kardeş o flash diski servisinden başkası yapmaz.serviside tamir edeceğini saanmıyorum direkt değişim yaparlar diye tahmin ediyorum.İç yapısında mikro büyüklükte parçalar olduğu için ve 3-5 parça anca vardır.sen servise götür derim.şansını dene...
-
Elektrik çarpmaları felan garanti dışıdır ama sen yine de götür de bozuldu büyük ihtimal çakmazlar yine de bi şansını dene
-
sevgili müridler;
benim 4 gb flash bellek vardı,bozuldu garantiye verdim,32 gün oldu hala gelmedi,sizce gitsem yenisini yani sonuçta gelmediğinden 0 alabilir miyim???????
-
max 30 iş günü tamir süresi var 30 iş gününü aşarlarsa yenisini vermek zorundalar sanırım vermezlerse tüketici haklarını ara