Flash Diski Ntfs E Çevirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

Bilgisayarım-Yönet-Disk Yönetimi

Burdan flash diskimizin üzerine sağ tuş Özellikler e tıklıyoruz.Sonra Donanım a tıklayıp Flash diski seçip-Özellikler-İlkeler e tıklıyoruz. "performans için en iyi duruma getir" e tıklıyoruz.Sonra tüm pencerelere tamam deyip çıkıyoruz.

Son olarak flash diski ntfs i seçerek biçimlendirmek kalıyor.

twitter.com/KezzapliMakarna
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bumbum506
    bumbum506's avatar
    Erkek

peki neden pal deil de ntsc??

dvd player, veya usb girişli tv lerde flash diskinizden film izleyebilmeniz için yapılması gerekir.

çünkü bunlar sadece ntsc formatındaki flashdisklerdeki bilgileri okuyabiliyor..

BEN BAKARKEN KANAYAN BİR ŞEHİR OLUYOR YÜZÜN...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ayrıca son zamanlarda flash diskten işletim sistemi kurmak amacıyla flash diskten boot edilmekte veya flash diskin kendisine işletim sistemi kurulmaktadır.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Flash diski ntfs yaptıktan sonra usb yi zank die çıkartmayın veri kaybı çok oluyor. Donanımı güvenle çıkart diyecez bunuda unutmamak lazım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    bumbum506 bunu yazdı:
    -----------------------------

Af byür? :))) 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

toretto bunu yazdı:
    Flash diski ntfs yaptıktan sonra usb yi zank die çıkartmayın veri kaybı çok oluyor. Donanımı güvenle çıkart diyecez bunuda unutmamak lazım.

+ NTFS yapılan Flash Disk, Win9x (Me,98,95...) sistemlerinde çalışmaz...

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Felony bunu yazdı:

Gençler PAL/NTSC tv yayın standardıdır

Dosyalama Formatı standardı değildir NTFS ile NTSC nin hiç alakası yoktur  

Dosyalama sistemi standardı FAT, FAT32, NTFS gibidir

plyerlar şu an fat32 sistemi ile formatlanmış diskleri okuyabiliyorlar genelde

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ayrıca fat32 li bi diske 4 gb dan fazla veri atamazsınız çünkü desteklemiyo :) bu yüden ntfs her türlü iyi.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    ayrıca fat32 li bi diske 4 gb dan fazla veri atamazsınız çünkü desteklemiyo :) bu yüden ntfs her türlü iyi.

Yok öyle bişi

fat32de 4GB bir dosyanın (klasörün değil ,tek bir belge avi ya da rar dosyanın )  alabileceği büyüklüktür...

Eğer playerlarda ve farklı işletim sistemlerinde kullancaksan (OSX ve windows gibi ki ben kullanıyorum mac ve pc de ) tabi ki  fat32yi tercih etmek daha doğrudur.. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bumbum506 bunu yazdı:

dvd player, veya usb girişli tv lerde flash diskinizden film izleyebilmeniz için yapılması gerekir.

Hocam 800.000 kusur mesaj var, ilk defa bu kadar daldan dala atlayanını gördüm...

Adam Ntfs dosya sisteminden bahsediyor, sen pal değil ntsc diyorsun, üstüne ntsc formatınıda flashdiske sokuyorsun...

Kilitlendim :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    bumbum506 bunu yazdı:

Hocam 800.000 kusur mesaj var, ilk defa bu kadar daldan dala atlayanını gördüm...

Adam Ntfs dosya sisteminden bahsediyor, sen pal değil ntsc diyorsun, üstüne ntsc formatınıda flashdiske sokuyorsun...

Kilitlendim :|

abi walla alemsin :))))

secam secam :DD

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
Toplam Hit: 2531 Toplam Mesaj: 11