Flash Oyun Sitemiz
-
Müridler - Mürideler Flash Oyun sitesi de açmıştım zamanında. Botla epey bi oyun çektim. Seçin beğenin oynayın. Güzel oyunlar vardır.
Savaşalım yarışalım :) Desteklerinizi Bekleriz :)
bloğunda vs siteyi paylaşmak isteyenler kesinlikle paylaşabilirler :)Adsense tıklaması yapmak serbesttir :)
-
botla çekilen içerik pek hit almıyor nedense..
-
CEO bunu yazdı
aynısından 10.000 tane olduğu için. SEO ya süper paralar harcanmaz ise sitenin 5-10TL bile değer olmaz.
-
VBDream bunu yazdıCEO bunu yazdı
aynısından 10.000 tane olduğu için. SEO ya süper paralar harcanmaz ise sitenin 5-10TL bile değer olmaz.
zaman + zaman hocam
-
siteye girip bütün reklamlara tıkladım umarım bi yararı olmuştur :)
-
h.o kardeş ama bu aralar nesil oyunla geliyo güzel tasarımı var ne diyim yolun açık olsun.
-
az önce yarım saat oyun oynadım bazı içerikler güzeldi hayırlı olsun hocam
-
eywallah dostlar teşekkürler.
-
tasarımı güzelmiş kolay gelsin :)
-
yerinde olsam adsense ile ilgili tek bir öneri bile yapmazdım, zira en katı kurallardan biridir.
Tıklamaları teşvik etme
Yayıncılar, diğer kişilerden kendi reklamlarını tıklamalarını isteyemez veya tıklama almak için hiçbir aldatıcı uygulama yöntemi kullanamaz. Bu koşul, reklam görüntülemeleri veya arama yapmaları için kullanıcılara ödeme teklifinde bulunulmasını, bunları yapmaları karşılığında üçüncü taraflar için para toplama sözü verilmesini veya tek reklamların yanına resimler yerleştirilmesini içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.
-
adsense tıkladığımı belirtmek için yazdım bu mesajı