folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Fooool.Exe Virüsü Nasıl Bir Virüstür Ve Nasıl Kurtulabilirim ?

Fooool.Exe Virüsü Nasıl Bir Virüstür Ve Nasıl Kurtulabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Flash diski pc ye her taktığımda autorun kısmında bu fooool.exe çıkıyor hiç tıklamadım merakımdan google a yazdım virüs olduğu ortaya çıktı :F :D ben bu virüsü hangi programla tamamiyle kaldırabilirim ?

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    isteigin kadar o virusu kaldir. flasi baska bilgisayara takarsin ordan virusu tekrar kapar, flasi kendi bilgisayarina takinca sana sormadan bilgisayarina yerlesir. hem virussuz windows olmaz. illede sistemim guvenli olsun virus kelimesini tamamiyla unutmak istiyorum dersen bilgisayara linux kurmalisin.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek

trojan remover la dene pcdeki için.. sonra cmd den attribde bak ordan temizlemeyi silmeyi dene.. kolay gelsin

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    isteigin kadar o virusu kaldir. flasi baska bilgisayara takarsin ordan virusu tekrar kapar, flasi kendi bilgisayarina takinca sana sormadan bilgisayarina yerlesir. hem virussuz windows olmaz. illede sistemim guvenli olsun virus kelimesini tamamiyla unutmak istiyorum dersen bilgisayara linux kurmalisin.

yok virüslerle pek bir derdim yok ta arkadaşlarla hamachiden falan bişeyler oynadığımız için eğer net trafiğini düdükleyen bişeyse oyunu kastırmasın diye silmeye uğraşıyorm.Öyle bi atraksiyonu yoksa silmeme gerek yok o da takılsın bi köşede :F hayat onunda hayatı

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Flash belleği sistemine tak ve programı çalıştır.Daha sonra flash belleği ve sistemini MalwareBytes ile tarat.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:

Flash belleği sistemine tak ve programı çalıştır.Daha sonra flash belleği ve sistemini MalwareBytes ile tarat.

Sağol dostum :F

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:

Virüssüz Windows nasıl olmaz merak ettim.Bu kadar Windows kullanıcısı enayi bir tek Linux kullanıcılarımı akıllı.Sen bilinçli kullanıcı olduktan sonra gerisi boş.Ne biçim bilgi veriyorsunuz ben anlamıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Avast 5 Pro indirip kurmanı tavsiye ederim.

http://www.avast.gen.tr/t/09/sub.jsp?p=14708

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

flash bellekleri temizleyen programlar war norton un pandanın fln 2-3 mb lık antivirus programları flash bellekler için cıkan onları bi dene.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:

Notorious bunu yazdı:

Virüssüz Windows nasıl olmaz merak ettim. Bu kadar Windows kullanıcısı enayi bir tek Linux kullanıcılarımı akıllı.Sen bilinçli kullanıcı olduktan sonra gerisi boş.Ne biçim bilgi veriyorsunuz ben anlamıyorum.

balik_ bunu yazdı:

cevap: bilgisayarınızda antivirüs taraması yapıp tüm sisteminizi taratınız.

sonuç: bilgisayarda bulunan virüs vs. sayısı "0"

kullandığınız antivirüs programını kaldırınız. ardından ikinci virüs programı kurup sisteminizi onunla taratınız.

sonuç: bilgisayarda bulunan virüs vs. sayısı "4"

şimdi ise ikinci kullandığınız antivirüs programını da kaldırınız. ardından başka bir virüs programı kurup sisteminizi onunla taratınız.

sonuç: bilgisayarda bulunan virüs vs. sayısı "2"

son olarak kullandığınız üçüncü antivirüs programını da kaldırınız. ardından başka bir virüs programı kurup sisteminizi onunla taratınız.

sonuç: bilgisayarda bulunan virüs vs. sayısı "1"

demekki windowsunuzda toplam "7" adet virüs varmış :)))

... bu böyle devam eder gider... diyelimki 5 farklı antivirüs progamı ile sisteminizi tarattınız ama hepside temiz raporu verdi. bu sisteminizde virüs olmadığı anlamına gelmez. bu bahsi geçen 5 antivirüs programının veri tabanında piyasaya yeni çıkmış bir virüs yoksa, onu henüz tanımıyorlasa, onu virüs olarak henüz algılayamıyorlarsa sisteminiz için temiz raporu vereceklerdir. halbuki sisteminiz virüslüdür :)))

----------------------------

Notorious bunu yazdı:

Virüssüz Windows nasıl olmaz merak ettim. Bu kadar Windows kullanıcısı enayi bir tek Linux kullanıcılarımı akıllı.Sen bilinçli kullanıcı olduktan sonra gerisi boş.Ne biçim bilgi veriyorsunuz ben anlamıyorum.

---------------------------

balik_ bunu yazdı:

hocam ben doğrudan yada dolaylı olarak windows kullanıcıları enayidir demedim. yanlış anlaşılma olmasın, mesajımı tekrar okuyunuz.

illede linux kurun demiyorum sadece tavsiye ediyorum. isteyen windows kullanır.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

avast ile tarattım bu fooool.exe nin hakkından geldi pcyide tarattım ordada bikaç bişey buldu :F muhtemelen daha virüs vardır ama onlarında canı sağolsun.

.
Toplam Hit: 2903 Toplam Mesaj: 11