Fotoğraf Çekimi Yaptırılacak
-
Evet bilgisayar başında varsa farklı mekanlarda konsept fotoğraf çekimi yaptırılacak. ( Tek kişi )
Dış mekan olup yada sağlanabilecek bi konsept varsa belirli bir mekanda da olur. ( Belirli bir konsept vs.. yok yer mekan fark etmez sadece bilgisayar başında laptop yada bildiğiniz ve/veya ayarlayabileceğiniz güzel bir ortamda olacak )
Fazla uzun sürmeyecek 10-15 sağlam fotoğraf çektirilecek. 1-2 saat maksimum
Albüm yada basım olmayacak tamamı ile dijital olarak tabiki gerekli hallerde düzeltme shoplama dahil.
Prof olarak ilgilenenler varsa teklifleri alayım öncelik tbt nin olsun istedim.
Şehir istanbul. Mümkünse avrupa yakası
iLLuMiNaTi tarafından 03/Kas/17 01:10 tarihinde düzenlenmiştir -
hangi şehir?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hangi şehir?
İstanbul hocam yazmayı unutmuşum
-
@Darkskull Taner pm at
-
erdem358 bunu yazdı
@Darkskull Taner pm at
Onun ben a.k :)
-
enes bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
@Darkskull Taner pm at
Siktir a.k zengini seni. Buraya bi gel stüdyoya sıkıştırıp neler yapacağım sana.
-
300 TL'ye çekerim. İstediğin mekana gideriz gerekli olursa ışık falan da getiririm iç mekan dış mekan farketmez.
-
DarkSkull bunu yazdıenes bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
@Darkskull Taner pm at
Siktir a.k zengini seni. Buraya bi gel stüdyoya sıkıştırıp neler yapacağım sana.
Görün gençler müşterilere bana davrandığı gibi davranıyor. Sünnetliğimden beri fotoğraflarımı çeker pipimin tek sahibi <3
-
enes bunu yazdı
Görün gençler müşterilere bana davrandığı gibi davranıyor. Sünnetliğimden beri fotoğraflarımı çeker pipimin tek sahibi <3
Herkese değil adamına göre davranıyorum. Buradan müşterilerim oldu hiç birini stüdyoya sıkıştırmadım daha.
-
DarkSkull bunu yazdıenes bunu yazdı
Herkese değil adamına göre davranıyorum. Buradan müşterilerim oldu hiç birini stüdyoya sıkıştırmadım daha.
Beni herkesden ayırdığın için teşekkür ederim süpermenim.
-
DarkSkull bunu yazdı
300 TL'ye çekerim. İstediğin mekana gideriz gerekli olursa ışık falan da getiririm iç mekan dış mekan farketmez.
Pm