Fotokopi-Kırtasiye Sitesi Nasıl Olur?
-
mrb arkadaşlar,
bir fotokopi merkezine site yapmak istiyorum
öğrencilere not çeken kırtasiye tipi yerlerden bilirsiniz
programlama bilgim yok onun için hazır bi sistem uygun olur diye düşündüm
sade hoş birşey düşünüyorum
bildiğiniz önereceğiniz bi sistem var mıdır?
yeni gelen notların ve not arşivinin ekleneceği basit ve anlaşılır bir site olmasını isterim
teşekkürler
-
wordpress iyi gider be hocam.
-
ben de wordpress düşünür gibi oldum ama tereddütteyim
diğer yandan photoshopta kesip biçip daha basit bir sistem kullanmış olsam mı?
amaç kullanışlı olmak yani öğrenci girdiğinde ders notlarının listesini görebilsin ve yeni gelen notları ortalama bilgide biri kolayca girebilsin düzenleyebilsin
-
photoshop da olur aslında ama işte karar senin hocam.
-
hocam wordpress blog sistemi sonuçta. pek fazla sayfası olan bir sitedende bahsetmiyoruz sanırım. 4-5 sayfa için gerek yok bence. photoshopta tasarla onu kullan bana kalırsa. veya bi template bul düzenle çok önem vermediğin bir şeyse :)
-
wordpress kur, static sayfa görünümünde sade hoş temaları var, onlardan bul.Blog görünümünden çıkar yani, üye girişi rss bağlantılar gibi gereksiz bölümleri kaldır.Bir kaç ay sonra fotokopi yazınca siteni bulurlar :) Wordpress iyidir iyi .
-
drupal :|
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
-----------------------------
wordpress kur, static sayfa görünümünde sade hoş temaları var, onlardan bul.Blog görünümünden çıkar yani, üye girişi rss bağlantılar gibi gereksiz bölümleri kaldır.Bir kaç ay sonra fotokopi yazınca siteni bulurlar :) Wordpress iyidir iyi .
katılıyorum. wp iyidir iyi :) -
tarzan bunu yazdı:
drupal :|
-----------------------------yürü bea =)))
-
çok süper olur hoca zamanla notlar biriktikçe daha çok hitin artar.Odevsitesi gibi degisik bisey olur zamanla heralde.Ama programlama bilgim yok demışsın.Kendin yapabilsen bitane zamanla update te yaparsın istedigin gibide degistirirsin.Kolay gelsin genede.Ama fikir güzel.
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------eyvallah hocam haklısın güzel demişsin
olay esasen çalışmaya başladığım bir fotokopi merkezi için site yapmaktan çıktı
zamanla geliştirmek güzel olur eğer işimde bir kesinti olmazsa