France Dan Anlayan Varmı?
-
Ustadım benim france ceviri yapabilecek birine veya kaynaga ihtiyacım var bazı cumleleri cevirmem lazım bu konuda bana yardım edebilecek biri varmı acaba lutfen yardım ederseniz sevinirim simdiden tesekkur ederim saygılarım la..
-
bu arada msn adresim eldiablo-wt@hotmail.com anlayan arkadasım bana msn den yardım ederse cok mutlu vede bahtiyar olurum cennete girmesi için 7 gun 24 saat dua ederim
-
Babylon sözlük var, işini görür
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------Babylon sözlük var, işini görür
-----------------------------
bu Babylon cumleleri ceviri yapabiliyoru acaba benim cumleleri cevirmem lazım bu konuda bana msnden yardım edebilecek biri varsa mitesekkur olurum sana cok tesekkur ederim hemem bakıp deneyecem...... -
fransadan giren bir kaç kişi olcaktı forumda yazını görüp eklerler sanırım.
-
ben varım pm at çeviriyim
-
hacım pm'ine bak çok uzun bişey bu :) daha değişik alternatifler deneyelim :P
-
kardeşim francescadan anlayan sensin nasıl istersen onu dene :) Cok saol yardımların için Top sende suan senden haber bekliyorum
-
Arkadaşım kibarlığun bokunu çıkartmışsın yani hee : ) ; 'Francesca' Fransızca diyemiomusun yani ; harikasın ....... müthişsin... öte bi canlısın ..
-
Fransızca anlarım ama bir baktım zerooooo :) küsüm ben sana :D anlamıyorum :S
-
msdead bunu yazdı:
-----------------------------Fransızca anlarım ama bir baktım zerooooo :) küsüm ben sana :D anlamıyorum :S
-----------------------------
kussun haaa bana sereffsiz de ben sana saka yaparken sonra bana kus ol super ya ne super insan mısın sen nediyim ki sana dediğin gibi olsun
Toplam Hit: 1136 Toplam Mesaj: 11