folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder France Dan Anlayan Varmı?

France Dan Anlayan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

Ustadım benim france ceviri yapabilecek birine veya kaynaga ihtiyacım var bazı cumleleri cevirmem lazım bu konuda bana yardım edebilecek biri varmı acaba lutfen yardım ederseniz sevinirim simdiden tesekkur ederim saygılarım la..

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    bu arada msn adresim eldiablo-wt@hotmail.com anlayan arkadasım bana msn den yardım ederse cok mutlu vede bahtiyar olurum cennete girmesi için 7 gun 24 saat dua ederim

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Babylon sözlük var, işini görür

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:
    -----------------------------

Babylon sözlük var, işini görür

bu Babylon cumleleri ceviri yapabiliyoru acaba benim cumleleri cevirmem lazım bu konuda bana msnden yardım edebilecek biri varsa mitesekkur olurum sana cok tesekkur ederim hemem bakıp deneyecem......

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    fransadan giren bir kaç kişi olcaktı forumda yazını görüp eklerler sanırım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    ben varım pm at çeviriyim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    hacım pm'ine bak çok uzun bişey bu :) daha değişik alternatifler deneyelim :P
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

kardeşim francescadan anlayan sensin nasıl istersen onu dene :) Cok saol yardımların için Top sende suan senden haber bekliyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Arkadaşım kibarlığun bokunu çıkartmışsın yani hee : ) ; 'Francesca' Fransızca diyemiomusun yani  ; harikasın ....... müthişsin... öte bi canlısın ..

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msdead
    msdead's avatar
    Dişi

Fransızca anlarım ama bir baktım zerooooo :) küsüm ben sana :D anlamıyorum :S

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    msdead bunu yazdı:

Fransızca anlarım ama bir baktım zerooooo :) küsüm ben sana :D anlamıyorum :S

kussun haaa bana sereffsiz de ben sana saka yaparken sonra bana kus ol super ya ne super insan mısın sen nediyim ki sana dediğin gibi olsun

Toplam Hit: 1136 Toplam Mesaj: 11