folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Fransa‘Da Şuan Da Ermeni Yasası Hakkında Yapılan Anket



Fransa‘Da Şuan Da Ermeni Yasası Hakkında Yapılan Anket

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cisplatine
    cisplatine's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Aralık/2009
    Erkek

    müridler mrb, bana gelen bir maili sizlerler de paylaşmak istedim...

    fransa da su anda yapılan bir anket varmış. "yeni bir ermeni soykırımı yasası gerekli mi?" diye soruluyormuş. herkes oy verebiliyoruz.. tabi oyumuzun hayır olması gerekir diye düşünüyorum. bunun için siteye girip kırmızı renkli kutucuga (NON) tıklamamız gerekiyor. 

    link aşagıda müritler fazla bi zamanımızı almak herhalde en fazla 10 sn sürer. herkese teşekkürler...

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek

    Tamamdır hacı bastım Oui ye

    Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:50'da swordfish tarafından düzenlendi.

    Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    en sonunda bana Gerçekten bir ermeni soykırımı gerekli mi? diye bir anket açtıracaklar


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Nisan/2006
    Erkek

    o nasil bi anket la ?

     

    51% e 49% du

    oy verdim 50% 50% oldu ama oy verme sayilari 36289 evet 35979 hayir, bu nasil esitlik ? :|


    Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    tekrar eski haline geliyor %51 e %49 şeklinde. ip yi değiştirerek bir oy daha kullandım ben. sadece ip koruması var. bir proxy list kullanılarak bot yapılabilir ama bu sitede hayır çıksa ne olur ki.. önemli olan kafaları değiştireblimek.


    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek

    Bu tür şeyler bana tamamen boş geliyor.

    Elin oğlu Ermeni soykırımını kabul etse ne olur etmese ne olur? Üsteledikçe mesele daha ciddi bir hal alıyor. Zamanında devlet ufacık Ermenistan ile bu konuda inatlaşmayıp iddialara gülüp geçseydi eminim ki olaylar bu hale gelmezdi. Bizim devlette hiçbir zaman düzgün, dik bir duruş olmadı. Liderlerimiz köy kadar aşiretleri bile ciddiye alıp laf dalaşına giriyor. Bakın mesela Tayyip diğer devletlere tonla laf ediyor. Gülüp geçiyorlar. Çoğu zaman cevap verme gereği bile duymuyorlar. Mesele unutulup gidiyor. Atışsalar her şey daha kötü olacak. Yedi cihan duyacak ve iş inada binecek. Böyle üsteledikçe olaylar daha medyatik bir hal alıyor ve ciddileşiyor.

    Diğer bir konu; Diyelim ki kabul edildi. Ne olacak kabul edilince? Kimin umrunda olacak? Önemli olan bir şey varsa o da devletin kim olduğu, Dünya sıralamasındaki konumu. İngiltere'nin, Amerika'nın, Fransa'nın yaptıkları ortada. Ne yapmışlar yapmamışlar kimsenin umrunda değil ancak güçlerini herkes biliyor ve boyun eğiyor.

    Dost devlet diye bir şey yok. Öyle bir şey olsaydı sınırlar olmazdı. Herkes birbiri hakkında atıp tutuyor. Elin oğlu için İstanbul'un fethi de katliam, diğer bizim kazandığımız savaşlar da. Biz nasıl yer alınca "fethetmiş", kaybedince "işgal edilmiş" oluyorsak onlar için de aynısı geçerli.

    Her milletin ırkçıları dışında bu tür saçmalıkları umursayan yok. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Asıl düşman içerde. Ülke parça parça satılıyor, resmen Amerikan köpeği olduk. Suriye'ye savaş açılsa bizi de bataklığa sokacaklar. Teröristlere tazminat veriliyor. Her gün şehit veriliyor ve daha birçok problem var.

    Oturduğumuz eve sahip çıkamıyoruz, karşı komşunun dedikodularını kaale alıyoruz. Sokayım soykırımına. Kim ne derse desin. Zaten hükümetin nabza şerbet vermekten başka bir şey yaptığı yok. Sahte milliyetçilere kanmayın. Zamanında Fransa konusunda verdiler gazı verdiler gazı. Daha 2 hafta geçmeden en önemli kurumlar Fransa'ya satıldı. Güya boykot söz konusuydu. Zaten boykot saçmalığı da ayrı konu. Koskoca Fransız şirketleri Türkler sebebiyle batacak değil. Ek olarak şirket patronlarının Ermeni soykırımı da umrunda değil. Adam kendisi Türklere düşmanlık yapar. O ayrı konu. Ancak böyle yargısız infaz yapılırsa onlar da aynısını yapar. Bizimkiler terörist muhaliflere destek veriyor diye biz de mi teröristlere destek vermiş oluyoruz?

    Tarih yalan dolandan ibaret. Herkes işine geleni yazıyor. Bugün bile kaç tane objektif yazar tanıyorsunuz? Hepsi satılmış. Bu sebeple onu bunu bırakıp bu ülkenin bilimde, fende ilerlemesi lazım. Türkiye'den bilimadamı çıkmamasının en önemli sebeplerinden birisi Türklerin sayısalda zayıf olması ve çocukluktan itibaren ezbere yönlendirilmesi. A'dan Z'ye binbir çeşit abidik gubidik beyliğin savaşlarını tarihlerine kadar ezberletmek yerine belli başlı şeyleri ayıklayıp üstünkörü geçseler, bunun yerine fen bilimlerine yönelseler eminim ki çok şey değişir. Öyle ya da böyle. Bu soykırım kabul edilse de edilmese de bizi zaten kimsenin taktığı yok. Devlet olarak da Güney Kıbrıs'tan bile ayar yiyecek durumdayız. Zaten devletimizin borusu ötmüyor iken birilerinin bir şeyler duyup soykırımı reddetmesi beklenemez. Mantıklı konuşun veya mantıksız konuşun. Kimse bir şey duymuyor...


    λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

    en sonunda bana Gerçekten bir ermeni soykırımı gerekli mi? diye bir anket açtıracaklar


    -----------------------------
    Zaten anketin basligi aynen senin yazdigin gibi.

    swordfish

    NON diyecektin haci, ne ettin?


    Another day another death another sorrow another breath...
Toplam Hit: 1034 Toplam Mesaj: 7