Free Mail İstemiyorum....
-
arkadaşlar bu aralar üzerinde çalıştığım bir proje var fakat bu projenin bir kısmını oluşturacak bir devre için bir entegre almam gerekiyor istanbulda filan araşırdık yok bulamadık...daha sonra ben bir abiye danıştım bu işi oda eğer çok lazımsa o entegreyi üreten firmanın sitesine gir oradan eğer veriyorlarsa sample iste dedi bende girdim üye felan oldum mail adresi sordu hotmailimi yazdım sonra sapmle için entegreyi sepete ekledim ama istekte bulunabilmek için ilk önce size ülke soruyor onu kutucuktan TÜRKİYE diye seçtiğimde...
"we're sorry,but we are unabke to accept sample orders from
accounts at 3rd party email providers (such as homail,yahoo,etc.). ın order to fulfil your samples
sequest you may re-register with a valid company or educational institution email address.
alernatively you can visit our buy onlıne service or contact your local distributor."diye bir hata veriyor...bunu holy hocam' a aktardım oda burada yaho ve hotmail kullanmayın diyormuş bende mynet yazdım bu seferde olmamış oda free mail diye geçiyormuş acaba bana bu konuda yardımcı olacak bir müridimiz varmı? yani free olmayan bir mail alabileceğim bir site vs. bilen varmı ?
-
POP3 mail istiyorsun sanırım. Kendi domainimde adına bir hesap oluşturdum, kullanıcı bilgilerini PM'den gönderdim. Siteye, gönderdiğim e-posta adresiyle üye olabilirsin.
-
hocam bende educational institution email address die geçen adres war pm yada msnden konuşalım yardımcı oliim.
-
Bende buna benzer bir durumda kalmıştım, 'google'dan biraz araştırıp dandik bir beleş email dağıtan türk sitesi buldum. Onu kullanarak aldım.
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bende educational institution email address die geçen adres war msnden falan konuşalım yardımcı oliim
-----------------------------vallahi hocam ben bu işten bişey anlamadım çük kadar şey için bir pazar günümü harcadım...nasıl olacak bilemiyorum vallahi...yardımcı olacak birileri varsa yardım etsin pop3 felan da olmadı onuda kabul etmiyor edu. bişiler olacak galiba ve birde mail'i yazacağımız yerde şöyle bişeyler yazıyor belki önemli bişeydir...
"Must be a valid email address. If you wish to order samples, this must be an email address with a domain url that originates from a company (example: joe.smith@ABCcompany.com) or from an educational institution (example: joe.smith@ ABCuniversity.edu)."
yardım ederseniz buyuk bir sevap işleyeceniz hocalar :D
-
hoca symbian sitesinde vardı aynı şey o mu bilmiyorum.
ama e-kolay mail dene o çalışıyor.
-
Siteye üye olabilmen için üniversite öğrencisi ya da öğretim görevlisi olman gerekiyor sanırım, bu yüzden .edu uzantılı bir e-posta adresi istemiş olabilir.
-
İşte email adresinin 1. seviye domaini .com veya .edu olacakmış. dfsf@dfdsf.com veya sdfds@dsfsdf.edu.tr falan gibi.
-
hocam onu diyorum işte sabancı üniversitesinin maili var bende konuşalım yardımcı oliim
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------
hocam onu diyorum işte sabancı üniversitesinin maili var bende konuşalım yardımcı oliim
-----------------------------yardımcı olucaksan ekle kardeşim bu iş bana acil lazım çünki..
a.q altı üstü 2 tane entegre istiyecez a.q turkiyeye yaptıkları muameleye bakarmısın yaf...
-
sonunda hallettim arkadaşlar bakalım entegrelerimizi göndereceklermi...mtz hocamdan çok teşekkürler exnel uzantılı mail işmi gördü...