folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Gears Of War 4 Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oluyor



Gears Of War 4 Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oluyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Aralık/2009
    Erkek
    7 Haziran 2017 14:34
     
    Gears of War 4 bu hafta sonu ücretsiz oluyor
    PAYLAŞ
    TWITTER
     
    Gears of War 4 bu hafta sonu ücretsiz oluyor

    Microsoft’un Xbox One ve Windows 10‘da bulunan oyunu Gears of War 4‘ü henüz satın almamış olanlar için güzel bir haberimiz var. Gears of War 4 bu hafta sonu ücretsiz oluyor. The Coalition‘un geliştirdiği yapım, 9 Haziran Cuma gününden başlayarak hafta sonu boyunca ücretsiz oynanabilecek.

    Oyunun ücretsiz sürümü 9 – 11 Haziran tarihlerinde indirilebilecek. Muhtemelen 15 Haziran‘a kadar oynanabilir olacak. Windows 10 ve Xbox One sahipleri, ücretsiz deneme sürümünde oyunun tam halinden faydalanacak. Hikaye modu, çoklu oyuncu modları olan Versus ve Horde de bu süreçte oynanabilir olacak. Ancak kısıtlı bir sürüm olduğu için oynanış 10 saat ile sınırlı olacak.

    Diğer yapımların ücretsiz deneme haftalarında olduğu gibi Gears of War 4‘te de ilerlemeler kaydedilecek ve oyuncular oyunu satın almaları durumunda, ilerlemelerine kaldıklarını yerden devam edebilecekler.

    Serinin Xbox One’deki ilk oyunu olan TPS kamera açılı aksiyon oyunu Gears of War 4, incelemelerden genellikle olumlu puanlar aldı. Oyun 2016‘nın en çok tartışılan ve paylaşılan 2. Xbox One oyunu olmayı başardı.

     

    http://www.mynet.com/teknoloji/gears-of-war-4-bu-hafta-sonu-ucretsiz-oluyor-3080863-1


    Hayırlısı...
Toplam Hit: 1046 Toplam Mesaj: 1
oyun ücretsiz gears of war