General Mobile Discovery
-
Arkadaşlar yeni androidimiz Ortalama 600 - 650 tl fiyatı ile F/P yıldızı gibi görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu telefon hakkında. Almalı mıyız? İnceleme fırsatınız oldu mu? İyi yönleri, kötü yönleri, düşüncelerinizi alabilir miyim?
-
-
Amk bıktık şu telefonun konularının açılmasından
ne istiyorsun al mı diyelim al dersek alıcak alma dersek almıcanmı yav önce bi araştır amkkkkkkk
https://www.google.com/search?btnG=1&pws=0&q=general+mobile+discovery+forum
-
pardon beyler cep telefonları bölümüne baktım göremeyince açtım konuyu da açılmş zaten
-
sakın alma başkalarının bi bakayım demesinden telefonu kullanamazsın :D
-
O fiyata alabileceğin en mantıklı seçim olur.
-
bu konular daha önce açılmıştı, onları bi incele derim :)
Konu Bilgileri Son Mesaj Bilgileri Toplam Hit Mesaj Sayisı 
General Mobile Discovery
Konuyu Açan : GNDZYRYN, Açılma Tarihi : 17 Eylül 2013 (Sali) 19:58Son Mesaj : Citizen,
Tarih : 17 Eylül 2013 (Sali) 20:3698 6 
General Mobile Discovery Telpa Sipariş
Konuyu Açan : zeratul, Açılma Tarihi : 27 Temmuz 2013 (Cumartesi) 16:41Son Mesaj : Kreyzi,
Tarih : 17 Agustos 2013 (Cumartesi) 22:111022 24 
General Mobile Discovery - Alan Kullanan Var Mı ?
Konuyu Açan : Kreyzi, Açılma Tarihi : 26 Temmuz 2013 (Cuma) 15:20Son Mesaj : RETRET,
Tarih : 6 Eylül 2013 (Cuma) 13:431888 30 
Genaral Mobile Discovery Sd Kart Hatasi
Konuyu Açan : sayqo, Açılma Tarihi : 25 Temmuz 2013 (Persembe) 10:21Son Mesaj : sayqo,
Tarih : 25 Temmuz 2013 (Persembe) 11:39153 3 
General Mobile Discovery Vs Ace 2
Konuyu Açan : Ka1nsha, Açılma Tarihi : 24 Temmuz 2013 (Çarsamba) 04:55Son Mesaj : logas,
Tarih : 25 Temmuz 2013 (Persembe) 17:52306 8 
General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu
Konuyu Açan : Citizen, Açılma Tarihi : 15 Haziran 2013 (Cumartesi) 14:01Son Mesaj : MaDCouRaGe,
Tarih : 4 Eylül 2013 (Çarsamba) 11:577813 87 -
Beyler bu telefonu alıcam ama kredi kartı yok aylık taksiti elden verebileceğim bir yer var mı bildiğiniz almak istiyorum bir an önce, tavsiye olursa vallahi çok sevinirim. :)
-
Telekinesis bunu yazdı
Beyler bu telefonu alıcam ama kredi kartı yok aylık taksiti elden verebileceğim bir yer var mı bildiğiniz almak istiyorum bir an önce, tavsiye olursa vallahi çok sevinirim. :)
evkur gibi yerler senetle satıyodu en son. ama tavsiye etmem.
-
Prometheus bunu yazdıTelekinesis bunu yazdı
evkur gibi yerler senetle satıyodu en son. ama tavsiye etmem.
onlarda çok faiz koyuyor sanırım yav.
-
Yaklasik bir bucuk hafta once aldim telefonu.. Telefon oldukca guzel bence . ilk dokunmatik telefonum oldugundan digerleriyle kiyaslama yapamayacagim.. Simdilik alismaya calisiyorum.. İnterneti cok guzel bence.. Yukleme hizi olsun .. Kaydirma hizi olsun. Oyunlari da guzel ve donmadan oynuyorum denediklerimi . tek sorun 4gb idi. Vatanda 16 gb olanini gordum . keske onu alabilseydim. Bu mesaji da telefondan yaziyorum.. Ucuz ve guzel bir telefon bence ...
masuk tarafından 06/Eki/13 17:28 tarihinde düzenlenmiştir