Geniş Kapsamlı Edebiyat Ve Bilgi Sitesi İçin Destek Arıyorum
-
Sosyal etkileşimi yüksek, Twitter/X tarzında; yazarların, şairlerin, okurların ve edebiyat severlerin bir araya gelebileceği özel bir platform kurmak istiyorum.
Projede hedefim; sadece içerik paylaşılan klasik bir site değil, edebiyat odaklı bir sosyal ağ oluşturmak. Kullanıcılar kısa metinler, şiirler, alıntılar, kitap yorumları ve düşünceler paylaşabilecek; birbirleriyle etkileşim kurabilecek.
Bu kapsamda projeye inanacak domain sponsorluğu ve sunucu sponsorluğu sağlayabilecek kişi ya da firmalarla görüşmek isterim.
Sponsor olan kişi/firmaya sitede uygun alanlarda görünürlük, teşekkür bölümü ve uzun vadeli iş birliği imkânı sunabilirim.
Edebiyata, kültüre ve dijital üretime değer veren destekçilerle bu projeyi hayata geçirmek istiyorum.
serdo tarafından 11/May/26 09:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Antoloji
-
yunusdogan bunu yazdı
Antoloji
evet antoloji güzel site
-
frp ve bilimkurgu uzerine
-
oda güzel site , hem domain hemde sunucu desteği verilirse daha genis kapsamlı site açacağım
-
Hocam başlangıç olarak Veritabanı Supabase domain i de vercel den yapılabilir mi?
-
-
Headhunterz bunu yazdı
Edit flood ol muş
konu çok farklı yerlere taşındı:)
-
serdo bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdı
Edit flood ol muş
Sizin için yazmıştım hocam ama tabi çok anlaşılmaz bir şekilde yazdığım için haklısınız. Supabase de ben başlangıç olarak Veritabanı olarak kullanmanız ve vercel üzerinden ücretsiz alan adı alıp başlangıç denemesi yapılabilir demek istemiştim. Ben bu şekilde bir kaç web uygulaması yaptım belki sizin de işinize yarayabilir diye
-
Headhunterz bunu yazdıserdo bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdı
Edit flood ol muş
Sizin için yazmıştım hocam ama tabi çok anlaşılmaz bir şekilde yazdığım için haklısınız. Supabase de ben başlangıç olarak Veritabanı olarak kullanmanız ve vercel üzerinden ücretsiz alan adı alıp başlangıç denemesi yapılabilir demek istemiştim. Ben bu şekilde bir kaç web uygulaması yaptım belki sizin de işinize yarayabilir diye
vercel üzerinden ücretsiz alan adı nasıl alınır ve uzantıları neler
-
serdo bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdıserdo bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdı
Edit flood ol muş
vercel üzerinden ücretsiz alan adı nasıl alınır ve uzantıları neler
Hocam alanadiniz.vercel.app olarak çıkıyor, projenizi github a bağlarsanız tek tıkla yayınlamasını yapıyor. Rehberlik edecek kadar donanımlı değilim biraz araştırma ile amacınız doğrultusunda size uygunluğunu öğrenebilirsiniz