Gercek Telefon İslemci Hizi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Haziran/2009
    Erkek
    Gecenlerde htc desire s tanitim konferansini izlerken marketing yoneticisi telefonu tanitirken 1.2ghz islemciden bahsetti fakat telefon 1ghz kullanmakta hatta resmi sitesi de 1ghz diyor.bu hatayi farkeden bir elemanda yorumunda belirtmis bunu.biri de onun yorumuna ,aslinda telefonun 1.2ghz oldugunu fakat sinirlandirildiini ve ileriki guncellemeler ile veya root ve rom islemleri ile tam performans saglanabileceginden bahsetmis.iyice kafam karisti.konu hakinda bilileriniz nelerdir.benim telefonun islemci hizi 1 mi1.2 ghz midir?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek

    Omnia lite kullanıyorum bir overclock programı ile 800 mhzden 945 mhzye kadar çıkış yaptı performansı gözle görülür bir şekilde ve sorunsuz arttı.Tabi bunun yanında rom değiştirmeninde faydası oldu.Sen bu romlarla bir ilgilen ama dikkatli ol geri dönüşü olmayan yollara gidebilir..


    Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Olacak olacak o zamanlarda yakın.


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1152 Toplam Mesaj: 3