folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Gerçekten Windows 'A Güveniyor Musunuz?



Gerçekten Windows 'A Güveniyor Musunuz?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

    Sizi dinlemezler ve sizinle uğraşmazlar inanın bana :) yahu koca koca şirketlerin mamul hammaddelerinin (hammaddeyi dünyada tek şirket üretiyor) yapım proseslerini gondikledim benimle bile uğraşmıyorlar da sizinle mi uğraşacaklar. Kiminle uğraşırlar; Aselsan mühendisiysen önlem al, silah geliştiriyorsan önlem al ne bileyim fizikle ilgili çok ciddi çalışmaların varsa önlem al, ama götü boklu muhasebeciyle, çişli bilgisayar programcısıyla kimse uğraşmaz inan. Yani salınık halde yaşayan insanlarsanız koyun götüne rahvan gitsin.

     

    "İstatistik veya sayıtımbelirli bir amaç için veri toplama, tablo ve grafiklerle özetleme, sonuçları yorumlama, sonuçların güven derecelerini açıklama, örneklerden elde edilen sonuçları kitle için genelleme, özellikler arasındaki ilişkiyi araştırma, çeşitli konularda geleceğe ilişkin tahmin yapmadeney düzenleme ve gözlem ilkelerini kapsayan bir bilimdir."

    işte bunlardan dolayı adamlar yerinden kalkmadan ülkede böler ekonomide batırır


    |sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek

    Durumu toplarsak ;

    Güvenseniz de, güvenmeseniz de ve hatta billy amca çıkıp açık açık donunuzun rengine kadar herşeyi biliyoruz desede kullanmaya devam edeceksiniz bu iş bu kadar basit ??

    Dandik bir websitesinde bile analiz için log tutan insanlar bana pazar payı milyar dolarlarla ölçülen genel anlamda bu yazılımın(!) güvenliğini sorgulamaktalar :)

    Tamam gidip linux kurun hatta bak ne diyecem normal linux e de güvenmeyin ubuntu falan artık şirket politikası altında. Arc linux falan kullanın tüm componentleri kendiniz yükleyin.

    La havle..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2008
    Erkek
    wert bunu yazdı

     

    "İstatistik veya sayıtımbelirli bir amaç için veri toplama, tablo ve grafiklerle özetleme, sonuçları yorumlama, sonuçların güven derecelerini açıklama, örneklerden elde edilen sonuçları kitle için genelleme, özellikler arasındaki ilişkiyi araştırma, çeşitli konularda geleceğe ilişkin tahmin yapmadeney düzenleme ve gözlem ilkelerini kapsayan bir bilimdir."

    işte bunlardan dolayı adamlar yerinden kalkmadan ülkede böler ekonomide batırır

    Bununla alakalı şeyler yazmak için girmiştim konuya. Şahsi olarak aşırı gizlilik gerektiren bir mevkiyi işgal eden yahut böyle bir işle iştigal eden kişiler zaten bu tür gündelik zaafiyetlere karşı tedbirli hareket ederler. Ancak iş burada siyasi, etnik, dini, sosyal ve milli kimliklerine göre toplumsal grupları analize tabi tutabilmek. Bunu yaparken de sadece size ait veriler baz alınmaz. Sizin bulunduğunuz evren ile karşıt evrenleriniz, size yakın evrenler, nötr evrenler tespit edilir. Buradan hareketle kişisel ve kolektif tercihlerinize dair analize tabi tutulursunuz.Tüm bunların amacı sadece ticari sahada daha etkili olmak değildir. Siyasal, sosyal ve ekonomik alanlarda mikro ve makro ölçekte hangi girdinin hangi çıktı ile sonuçlanabileceği gibi fevkalade önemli analizlere imkan tanınmaktadır.

    Tabi burada önemli olan kitleler arası ve bir kitlenin mensupları arasındaki farklılıkların asgari, müştereklerin en mümkün anlamda azami olmasıdır. Bu daha sağlıklı netice almayı sağlar. Bunu neyle elde edeceksiniz peki? Algı yönetimi, popüler kültür ve ideolojiler de işte bunun için var. Marjinal ya da özgün bireysel ve kolektif yaklaşımların geri kalan ekseriyete nispetle giderek azalması da genelleme yapılamayan kesimin tespit ve analizini daha kolay kılıyor haliyle. Bunları küçümsemeyin.

     

    literatur tarafından 14/Mar/17 23:30 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    microsoft google fb vb linux dahil hersey adamlarin elinde isletim sistemi degismekle kurtulamazsiniz. butun internet trafigini cok iyi analiz edip logluyorlar. kontrolun sizde oldugunu hissettiriyorlar hepsi bu trafigin disina cikmak mumkun mu kesinlikle hayir. anonim takilmaya ozen gosterin gercek bilgilerinizi teknolojiden uzak tutun.

     

     

    Martech tarafından 14/Mar/17 23:32 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek

    herkes kendi işletim sistemini yazsın, mutlu mesut kullansın.


    goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2015
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

    herkes kendi işletim sistemini yazsın, mutlu mesut kullansın.

    Çözüm bulunmuş beyler, tebrik ediyorum.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek

    lan adamlar izlediğim bütün pornoları biliyorlar mı yani ? rezil olduk amk


    Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 5563 Toplam Mesaj: 48
windows cia big brother