Gevey Microsim (İphone 4 Sim Kilit Kırıcı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

sevgili mürid ve mürideler. Bugün california adan alınmış bir iphone 4 geldi bana. yalnız bu ibneyi elimde pasaport olmadığı için kayıt ettiremiyorum haliyle ve ne olur ne olmaz diyerek hiç sim kart takmadım ama telefonu açtım. şimdi 1 aylık süre aktif oldumu sizce 1.sorum bu. 2.sorum ise; araştırmalarım sonucu gevey firmasının çıkartmış olduğu microsim adlı bir cihaza simkartınızın küçültümüş halini entegre edip telefona yerleştiriyosunuz ve böylece telefon kayıt dışı olduğunu anlamıyo normal bir şekilde kullanıyosunuz. bu gevey'i de türkiye de satan yok sanırsam ne internette ne telefoncularda bulamadım sadece toplu spariş geçenler olmuş yurt dışıyla bağlantılı olan kişiler onlarda artık geçti yetişemedim. şimdi ben eğer bu gevey veya simlock olayını halledebilirsem bu telefonu kullanmak istiyorum (iphone 4 kullanmak istemeyen uzaylı bilmiyorum zaten:) ) yok eğer hiçbirini yapamazsam gidip acilen bi telefoncu bulup ihpne4 ü verip kayıtlı 3 alcam telefoncular pasaport bulurlar kendilerine. Bana yardımcı olacak baba hala dede nine yiğit varmı??

dipnot: telefon İphone 4 16 GB Black Sürüm 4.1

dipnot2: bu konuya ilişkin post bulamadım o yüzden konuyu ben açtım önceden vardıysa özür dilercesine :)

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

gavey muhabbetini gittigidiyor da veya sahibinden de görmüştüm sanırım iphone 4 için ikisinden birinde var hocam.

Abra Kadabra
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Google bunu yazdı:
    -----------------------------

gavey muhabbetini gittigidiyor da veya sahibinden de görmüştüm sanırım iphone 4 için ikisinden birinde var hocam.

evet hocam baktım buldum varmış bi bakalım napcaz ya

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

Google bunu yazdı:

evet hocam baktım buldum varmış bi bakalım napcaz ya

http://urun.gittigidiyor.com/IPHONE-4-GEVEY-SIM-UNLOCK_W0QQidZZ38255523 bu var hocam

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Donanımhaber'in ikinci el bölümünde pasaport kaydı satanlar mevcut 100 TL'ye kayıt yaptırabilirsin.Sim kart takmadan telefonu açtıysan o 1 aylık süre aktif olmaz.

Gevey lock olan telefonların sim kilidini açmak için(unlock) kullanılır,senin telefon eğer unlock ise gevey almana gerek yok.Yani lock demek mesela ABD'de sadece tek operatörde kullanmak demektir.Bu telefonları Türkiye'de farklı operatörlerle kullanmak için gevey lazım.

Yani gevey demek kayıtdışı kullanmak demek değil sen illaki pasaport kaydı yaptırmak zorundasın kullanmak için,fake imei zaten atılmıyor iphone 4'e.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

thanatosus bunu yazdı:

Donanımhaber'in ikinci el bölümünde pasaport kaydı satanlar mevcut 100 TL'ye kayıt yaptırabilirsin.Sim kart takmadan telefonu açtıysan o 1 aylık süre aktif olmaz.

Gevey lock olan telefonların sim kilidini açmak için(unlock) kullanılır,senin telefon eğer unlock ise gevey almana gerek yok.Yani lock demek mesela ABD'de sadece tek operatörde kullanmak demektir.Bu telefonları Türkiye'de farklı operatörlerle kullanmak için gevey lazım.

Yani gevey demek kayıtdışı kullanmak demek değil sen illaki pasaport kaydı yaptırmak zorundasın kullanmak için,fake imei zaten atılmıyor iphone 4'e.

hacı bu gaveyle birlikte birsürü kullanan sorunsuz çalıştıranlar var ama?? yani unlock varmı bilmiyorum belkide yoktur sorunsuzdur ama çoğunda soru n var.gaveyle sorun çıkacağını sanmam herkes kullanıyo bn spariş verdim inşAllah sorun çıkmaz... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

4.1 jeilbreak ve unlok yapılır gevey gerek yok ama bunu sen yapmayı deneme bile (versiyondan haric basebant olayı vardır )

simkart takmadın sa 1 ay başlamadı

gevey olayına temkinli yaklaş-  ve bu zıkkım normal de 34 dolar gibi ama tr de 200-300 satılıyor ama sorun da cıkarıyor diye biliyorum

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

istanbuldaysan tahtakaleye git hocam her telefoncuda gevey gelmiştir yazıyo eğer istanbuldaysan adresi veriyim yardımcıda olabilirim.

kgd
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

eğer acil kullanman gerekmiyorsa şu an yapıacak en mantıklısı beklemen çünkü şu an en ucuz gevey tr de 150 tl 20 kadar düşer beklersen 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/11261-unlock_rehberi.html

http://i56.tinypic.com/2j0cj1z.jpg 

http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/17562-4_2_1_custom_firmware.html

#### iPhone 4 Custom Fw 1 ####
     iPhone 4 ile uyumludur.
     Activated (Aktivasyon Yapmaktadır)
     1000 MB Root Partition
     OpenSSH ve Cydia yüklenmiştir.

Part 1 (HotFile)
    Part 2 (HotFile)

sen tam olarak buna bakıcaksın

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

orjinal bir gavey spariş ettim takıp kullanıcam size durumu bildiririm eğer olmazsa #kady kardeşimin dediğini yaparım. size durumu söylerim bu problemi yaşayan arkadaşlara az çok yardımcı olur...

Toplam Hit: 3072 Toplam Mesaj: 11