Gevey Microsim (İphone 4 Sim Kilit Kırıcı)
-
sevgili mürid ve mürideler. Bugün california adan alınmış bir iphone 4 geldi bana. yalnız bu ibneyi elimde pasaport olmadığı için kayıt ettiremiyorum haliyle ve ne olur ne olmaz diyerek hiç sim kart takmadım ama telefonu açtım. şimdi 1 aylık süre aktif oldumu sizce 1.sorum bu. 2.sorum ise; araştırmalarım sonucu gevey firmasının çıkartmış olduğu microsim adlı bir cihaza simkartınızın küçültümüş halini entegre edip telefona yerleştiriyosunuz ve böylece telefon kayıt dışı olduğunu anlamıyo normal bir şekilde kullanıyosunuz. bu gevey'i de türkiye de satan yok sanırsam ne internette ne telefoncularda bulamadım sadece toplu spariş geçenler olmuş yurt dışıyla bağlantılı olan kişiler onlarda artık geçti yetişemedim. şimdi ben eğer bu gevey veya simlock olayını halledebilirsem bu telefonu kullanmak istiyorum (iphone 4 kullanmak istemeyen uzaylı bilmiyorum zaten:) ) yok eğer hiçbirini yapamazsam gidip acilen bi telefoncu bulup ihpne4 ü verip kayıtlı 3 alcam telefoncular pasaport bulurlar kendilerine. Bana yardımcı olacak baba hala dede nine yiğit varmı??
dipnot: telefon İphone 4 16 GB Black Sürüm 4.1
dipnot2: bu konuya ilişkin post bulamadım o yüzden konuyu ben açtım önceden vardıysa özür dilercesine :)
-
gavey muhabbetini gittigidiyor da veya sahibinden de görmüştüm sanırım iphone 4 için ikisinden birinde var hocam.
-
Google bunu yazdı:
-----------------------------
gavey muhabbetini gittigidiyor da veya sahibinden de görmüştüm sanırım iphone 4 için ikisinden birinde var hocam.
evet hocam baktım buldum varmış bi bakalım napcaz ya
-
DrKeworks bunu yazdı:
Google bunu yazdı:
evet hocam baktım buldum varmış bi bakalım napcaz ya
-----------------------------http://urun.gittigidiyor.com/IPHONE-4-GEVEY-SIM-UNLOCK_W0QQidZZ38255523 bu var hocam
-
Donanımhaber'in ikinci el bölümünde pasaport kaydı satanlar mevcut 100 TL'ye kayıt yaptırabilirsin.Sim kart takmadan telefonu açtıysan o 1 aylık süre aktif olmaz.
Gevey lock olan telefonların sim kilidini açmak için(unlock) kullanılır,senin telefon eğer unlock ise gevey almana gerek yok.Yani lock demek mesela ABD'de sadece tek operatörde kullanmak demektir.Bu telefonları Türkiye'de farklı operatörlerle kullanmak için gevey lazım.
Yani gevey demek kayıtdışı kullanmak demek değil sen illaki pasaport kaydı yaptırmak zorundasın kullanmak için,fake imei zaten atılmıyor iphone 4'e.
-
thanatosus bunu yazdı:
Donanımhaber'in ikinci el bölümünde pasaport kaydı satanlar mevcut 100 TL'ye kayıt yaptırabilirsin.Sim kart takmadan telefonu açtıysan o 1 aylık süre aktif olmaz.
Gevey lock olan telefonların sim kilidini açmak için(unlock) kullanılır,senin telefon eğer unlock ise gevey almana gerek yok.Yani lock demek mesela ABD'de sadece tek operatörde kullanmak demektir.Bu telefonları Türkiye'de farklı operatörlerle kullanmak için gevey lazım.
Yani gevey demek kayıtdışı kullanmak demek değil sen illaki pasaport kaydı yaptırmak zorundasın kullanmak için,fake imei zaten atılmıyor iphone 4'e.
-----------------------------hacı bu gaveyle birlikte birsürü kullanan sorunsuz çalıştıranlar var ama?? yani unlock varmı bilmiyorum belkide yoktur sorunsuzdur ama çoğunda soru n var.gaveyle sorun çıkacağını sanmam herkes kullanıyo bn spariş verdim inşAllah sorun çıkmaz...
-
4.1 jeilbreak ve unlok yapılır gevey gerek yok ama bunu sen yapmayı deneme bile (versiyondan haric basebant olayı vardır )
simkart takmadın sa 1 ay başlamadı
gevey olayına temkinli yaklaş- ve bu zıkkım normal de 34 dolar gibi ama tr de 200-300 satılıyor ama sorun da cıkarıyor diye biliyorum
-
istanbuldaysan tahtakaleye git hocam her telefoncuda gevey gelmiştir yazıyo eğer istanbuldaysan adresi veriyim yardımcıda olabilirim.
-
eğer acil kullanman gerekmiyorsa şu an yapıacak en mantıklısı beklemen çünkü şu an en ucuz gevey tr de 150 tl 20 kadar düşer beklersen
-
http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/11261-unlock_rehberi.html
http://i56.tinypic.com/2j0cj1z.jpg
http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/17562-4_2_1_custom_firmware.html
#### iPhone 4 Custom Fw 1 ####
iPhone 4 ile uyumludur.
Activated (Aktivasyon Yapmaktadır)
1000 MB Root Partition
OpenSSH ve Cydia yüklenmiştir.
Part 1 (HotFile)
Part 2 (HotFile)sen tam olarak buna bakıcaksın
-
orjinal bir gavey spariş ettim takıp kullanıcam size durumu bildiririm eğer olmazsa #kady kardeşimin dediğini yaparım. size durumu söylerim bu problemi yaşayan arkadaşlara az çok yardımcı olur...