Gizli Numara Gösterme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Android için gizli numarayı gösteren bi uygulama var mı? 

Gizli numaraya kapat diyeceksiniz şimdi siz ama öyle değil işte :F

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Symbian s60'larda vardı bu önceden e-mail olarak gönderiyodu, şuan durum ne bilmiorum ama.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

biliyorum benim 6600 vardı, ondada vardı o değilde symbian için yapılan android için milyon kere yapılır gibi geliyor :/

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

olsa güzel olurdu :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gizli numarayı kapat, :) gerek olursa numarasını göstersin öyle arasın, :) :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Gizli numarayı kapat, :) gerek olursa numarasını göstersin öyle arasın, :) :)

gizli mumaraya kapali olursa aramaz o kisi rahatsiz oldugumdan degil numarasi lazim oldugundsn :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

Bu programın Symbian için olaninin adını ve varsa linkini rica edebilir miyim? 

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    LasTMohicaN bunu yazdı

Bu programın Symbian için olaninin adını ve varsa linkini rica edebilir miyim? 

cok oldu valla hatırlamıyorum sene 2006 2007 kullandığımda :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öyle salak saçma şey mi olur ya şebekeden adam numarasını gizleyip seni arayacak ve senin telefonun onu sana maille atacak yapmayın allaşkına ya bire bir kendi yapan var mı ? arkımının dıdısının dısısı yapmışmış bana da gösterdi diyenler sakın!

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

öyle salak saçma şey mi olur ya şebekeden adam numarasını gizleyip seni arayacak ve senin telefonun onu sana maille atacak yapmayın allaşkına ya bire bir kendi yapan var mı ? arkımının dıdısının dısısı yapmışmış bana da gösterdi diyenler sakın!

+1 kesinlikle katılıyorum.

Yalnız şöyle bir muhabbet vardı ki halen var. Blacklist denen bir program karalisteye aldığınız numaralar ile gizli numaralar sizi aradığında doğrudan meşgul e atıyordu. Siz de işlem kaydından yada o programdan görebiliyorssunuz...

Ama sizi arayan gizli numarayı öğrenemezsiniz. Öle şey olmaz.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

internette bi araştırdım herkesde bir 6600 efsanesi var yok kuzenim beni aramış gizli nosu açık gözükmü de yok babamın eltisinin telefonu göstermiyormuş da yok mail adresini kendine yönlendirince bi de telfonun üstüne oturunca (götüne girmesi şart) 3 saniye sonra printerdan numaranın çıktısını alıyormuşsun bla bla bla yazmış ama kimse de bi resimli bişey göstermemiş ve hala inanan insanlar var yıl 2012! Çok ilginç ya 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 5090 Toplam Mesaj: 11