Gizli Numara Gösterme
-
Android için gizli numarayı gösteren bi uygulama var mı?
Gizli numaraya kapat diyeceksiniz şimdi siz ama öyle değil işte :F -
Symbian s60'larda vardı bu önceden e-mail olarak gönderiyodu, şuan durum ne bilmiorum ama.
-
biliyorum benim 6600 vardı, ondada vardı o değilde symbian için yapılan android için milyon kere yapılır gibi geliyor :/
-
olsa güzel olurdu :W
-
Gizli numarayı kapat, :) gerek olursa numarasını göstersin öyle arasın, :) :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Gizli numarayı kapat, :) gerek olursa numarasını göstersin öyle arasın, :) :)
gizli mumaraya kapali olursa aramaz o kisi rahatsiz oldugumdan degil numarasi lazim oldugundsn :)
-
Bu programın Symbian için olaninin adını ve varsa linkini rica edebilir miyim?
-
LasTMohicaN bunu yazdı
Bu programın Symbian için olaninin adını ve varsa linkini rica edebilir miyim?
cok oldu valla hatırlamıyorum sene 2006 2007 kullandığımda :S
-
öyle salak saçma şey mi olur ya şebekeden adam numarasını gizleyip seni arayacak ve senin telefonun onu sana maille atacak yapmayın allaşkına ya bire bir kendi yapan var mı ? arkımının dıdısının dısısı yapmışmış bana da gösterdi diyenler sakın!
-
KaRaKuLe bunu yazdı
öyle salak saçma şey mi olur ya şebekeden adam numarasını gizleyip seni arayacak ve senin telefonun onu sana maille atacak yapmayın allaşkına ya bire bir kendi yapan var mı ? arkımının dıdısının dısısı yapmışmış bana da gösterdi diyenler sakın!
+1 kesinlikle katılıyorum.
Yalnız şöyle bir muhabbet vardı ki halen var. Blacklist denen bir program karalisteye aldığınız numaralar ile gizli numaralar sizi aradığında doğrudan meşgul e atıyordu. Siz de işlem kaydından yada o programdan görebiliyorssunuz...
Ama sizi arayan gizli numarayı öğrenemezsiniz. Öle şey olmaz.
-
internette bi araştırdım herkesde bir 6600 efsanesi var yok kuzenim beni aramış gizli nosu açık gözükmü de yok babamın eltisinin telefonu göstermiyormuş da yok mail adresini kendine yönlendirince bi de telfonun üstüne oturunca (götüne girmesi şart) 3 saniye sonra printerdan numaranın çıktısını alıyormuşsun bla bla bla yazmış ama kimse de bi resimli bişey göstermemiş ve hala inanan insanlar var yıl 2012! Çok ilginç ya