Google Arama Motoru Hakknda Yardımm
-
S.a. Herkese Öncelikle iyi aksamlar Abiler bir web sitesi actım ama bu sitemdeki kategorileri googlede nasıl paylaşacagım orn. thesinemalar yaznca sinema KategoriLeri cıkıyor Ben NasıL Yapabilirim ? Birde Filmleri Ekleyince Googlede Cıkmıyor Neden Acaba Filmi Ekliyorum Sonra Google ye Girip Aratıyorum Bi saat sonra falan Ama cıkmıyor anca Yanına Sinemaulkesi yazınca cıkıyor ? Biri Yardım Edebilirmi ? :S
-
kategorileri google'a ekleyemezsin, google kendisi uygun görüp ekler ama herkesinkini de eklemez, ayrıca sitendeki linkleri de 1 saat sonra göremezsin, aradan belli bir süre geçmesi gerekir.
-
Pekı Hocam Öncedende Eklediklerimi de arıyorum benım sıtem yok bile :S
-
siteni ne zmn açtın? sitemap falan yaptın mı?
-
Evet Herseyi Ekledim Sitemap vss Herşey war :)
-
GoLgee18 bunu yazdı:
-----------------------------
Evet Herseyi Ekledim Sitemap vss Herşey war :)
-----------------------------onları yaptıysan zamana bırak. zamanla ekler google öyle ha deyince eklemiyo malesef :)
-
sabır hocam sabır
-
Hocam site şuysa Sinemaulkesi.com baktım da chrome la giriorum Türkçe karakter sorunun var.. Google pagerankın 0 zaten daha sabır :D
-
sitemap oluştur sonra pinglet mapı google sevdiği bir siteden link al 3 vakte indexlenirsin c/p yapma ilk başlarda.
-
Ufak detaylar veriyim...
http://sinemaulkesi.com/Filmdetay.asp?YabanciFilmID=150&No=150 linkte keyworde sayfa içiriği ile ilgisiz kelimeler var. Her sayfa için (her filmin detay sayfası) ayrı title, description ve keywords meta etiketleri oluştur. Google her sayfada farklı title, description ve keywords görmek ister.
Ayrıca alt sayfalarda hiyerarşi uygularsan iyi olur. Mesela yukarıdaki linkteki sayfada turuncu arka planlı Matrix yazan yere şunu yap.
<a href="index.html">Anasayfa</a> > <a href="kategori.asp?kat=KategoriAdi&kid=000">Kategori Adı</a> > <a href="sayfaninlink.asp">Matrix</a>
(Tabi link verirken sen title etiketini de unutma.)
S.E.O. (arama motoru optimzasyonu) için webmaster forumlarında birçok konu bulabilirsin. hadi kolay gelsin :)
-
google dalgalanmalı yüzünden siten arama sonuçlarında gidip geliyordur heycan yapmaya gerek yok site adresini at bi bakalım durumuna