Gopro Almak İstiyorum
-
Selamlar, timelapse vb videolar için bu makinayı almak istiyorum hero 3 ve hero 3+ modelleri var, kullanan var mı? Trden mi almalıyım yoksa amerikadan da satın alabiliyoruz, hatta bir mürid vardı ama amerikadan alet edevat gönderiyordu ne oldu kimdi o?
-
hocam alet muhtemelen TR de pahalıdır. amerikadan getirtmen hayrına olucaktır.
-
moruk bu time lapse için illa go promu lazım, gopronun amacı farklı be hocam sonuçta
eos m çıkardı canon action cam olayına girmeyeksen guzel alet 1000 tl su an tr de go prodan ucuz
DestinatioN tarafından 31/Ara/13 21:21 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam aletın boyu cok buyuk degilse amerikadan alabilirim 1 ay sonra turkıyede olacagım kısmet olursa
-
Sony yi öneririm youtube da bakabilirsin karşılaştırma videolarına. Çok çok daha kaliteli ve doğal renklerle çekim yapıyor. Hem gökyüzü hem sualtı çekimlerincde daha başarılı. 720p de 120fps çekim yapabiliyor.
Sony olsun gopro olsun tr den almanı tavsiye etmem fiyat farkı çok fazla. Amerikadan getirtebilirsin en kötü amazonun avrupa sitelerinden alabilirsin.
-
ben gecen sene kadikoy yazicioglu ishanindan aldim, gercekten cok guzel makina, sonra sattim, tekrar almak istiyorum, cok guzel cekiyor, su altinda ozellikle cok cekim yaptim, havadan cekim icinde kullandim oktokopterde, olumsuz hicbir yonu yok, artisi cok. kesinlikle tavsiye ederim.
-
bu kamera normal cekımler ıcın kullanışlı olmaz sanırım ? Spor extreme sporlar ıcınmı kullanıyor genelde.
-
go pro hero 2 var cok memnunum ama motorumu sattım kullanamıyorum satmayıda planlıyordum ama bellı de degıl.2 tane housıng var hatta bırını goproya mesaj attım yedek housıng ıstıyorum dıye 0 gonderdıler.yani bı kapagı 0 hıc kullanmadım cızık mızık yok yani
-
Timelapse için Gopro almak çok saçma
SLR bir makina bu iş için ideal
-
türkiye fiyatı ile avrupa fiyatı hemen hemen aynı en fazla bi 100 tl oynuyo oda kargoda fitler ztn, alıcaksan türkiyeden al
-
hero3+ daha iyi özellikte, alacaksan onu al derim
bu arada, timelapse nedir tam olarak biliyo musun hocam?