Gopro Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Selamlar, timelapse vb videolar için bu makinayı almak istiyorum hero 3 ve hero 3+ modelleri var, kullanan var mı? Trden mi almalıyım yoksa amerikadan da satın alabiliyoruz, hatta bir mürid vardı ama amerikadan alet edevat gönderiyordu ne oldu kimdi o?

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hocam alet muhtemelen TR de pahalıdır. amerikadan getirtmen hayrına olucaktır.

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

moruk bu time lapse için illa go promu lazım, gopronun amacı farklı be hocam sonuçta

eos m çıkardı canon action cam olayına girmeyeksen guzel alet 1000 tl su an tr de go prodan ucuz

DestinatioN tarafından 31/Ara/13 21:21 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam aletın boyu cok buyuk degilse amerikadan alabilirim 1 ay sonra turkıyede olacagım kısmet olursa

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

http://www.amazon.com/Action-Video-Camera-Sony-HDR-AS15/dp/B0090EC5MS/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1388518243&sr=1-1&keywords=sony+hdr+as15

Sony yi öneririm youtube da bakabilirsin karşılaştırma videolarına. Çok çok daha kaliteli ve doğal renklerle çekim yapıyor. Hem gökyüzü hem sualtı çekimlerincde daha başarılı.  720p de 120fps çekim yapabiliyor.

Sony olsun gopro olsun tr den almanı tavsiye etmem fiyat farkı çok fazla. Amerikadan getirtebilirsin en kötü amazonun avrupa sitelerinden alabilirsin.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek
    ben gecen sene kadikoy yazicioglu ishanindan aldim, gercekten cok guzel makina, sonra sattim, tekrar almak istiyorum, cok guzel cekiyor, su altinda ozellikle cok cekim yaptim, havadan cekim icinde kullandim oktokopterde, olumsuz hicbir yonu yok, artisi cok. kesinlikle tavsiye ederim.

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu kamera normal cekımler ıcın kullanışlı olmaz sanırım ? Spor extreme sporlar ıcınmı kullanıyor genelde.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    go pro hero 2 var cok memnunum ama motorumu sattım kullanamıyorum satmayıda planlıyordum ama bellı de degıl.2 tane housıng var hatta bırını goproya mesaj attım yedek housıng ıstıyorum dıye 0 gonderdıler.yani bı kapagı 0 hıc kullanmadım cızık mızık yok yani

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Timelapse için Gopro almak çok saçma

SLR bir makina bu iş için ideal

KNOWLEDGE IS POWER!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

türkiye fiyatı ile avrupa fiyatı hemen hemen aynı en fazla bi 100 tl oynuyo oda kargoda fitler ztn, alıcaksan türkiyeden al

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hero3+ daha iyi özellikte, alacaksan onu al derim

bu arada, timelapse nedir tam olarak biliyo musun hocam?

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1617 Toplam Mesaj: 11