Grup Düş
-
arkadaşlar bana grüp düşün mp3lerini bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim sitelrde de bulamadım elinde olan upload ederse çok sevindirik olurum
-
babacan yaptığın direkt olarak ban sebebi. konu yanlış yerde açılmış..
Bu linkte yazanları okuman tavsiyemdir..
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=15928
İkinci olrak grup güşün şarkılarını www.mp3mekan.com sitesinden bulabilirsin... -
Removed...
-
solcu olmasi mi kil olmanin nedeni ?
eger oyleyse yazik sana... -
heyy dostum sağcı solcu beni ilgilendirmez ben müziğin güzeline bakarım o zaman ahmet kayacıyıda dinlemeyein
-
arkadaşım konu yanlış yerde editleyiver sana zahmet.
dogukan müzik evrenseldir, kişilerin görüşlerinede saygı duymak gerekir. bende solcuyum, hatta kominizmi savunurum. şöyle baktığım zaman milliyetciyim diyen biçok insandan daha milliyetciyimdir. solculukla insanlar yargılanamaz -
hoja ben insanın kişiliine bakarım doğru olan bu benim için
-
hoca lafım sana diil yanlış anlama sakın.. ben grup düş lere sosyalist pezevenk diyip sytem of down dinleyen çok insan gördüm. herkezin siyasi görüşüdür, istediği tarafta saf tutar. benim için ulusumun çıkarı önemlidir. kimseyi siyasi görüşünden dolayı yargılayamam. görüşe saygı duyarım... konu dağıldı mod ve admin arkadaşlar kusura bakmasınlar..
-
böyle aptalca şeyler söylediğinde ben de sana kıl oluyorum doğuhan!
olm bi sapıtma ya, bu akşam Nilüfer'e uğradığında seni dövmelerini ileteyim mi çalışanlara :)) -
bu arada arkadaşın söylediği gibi ban sebebidir.
uyarılarımıza kulak asmayanı affetme konusunda pek yetenekli değiliz! -
Removed...
Toplam Hit: 1134 Toplam Mesaj: 11