folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder GSM Baz İstasyonu Hakkında

GSM Baz İstasyonu Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Evimizin balkonuna 30 metre mesafeye Turkcell baz istasyonu kurmaya başladı.

Konuyla bilgisi olan üstadların bilgisini ihtiyacım var bunun yaydığı frekans bizi etkilermi etkilese nereye nasıl şiyater

edeceğiz.

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Fotoğraf atarsan yorum yapayım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Yapay zekaya evirip çevirip birsürü soru sordum bu konuyla alakali hepsinde de yaygin bilimsel görüşten bahsetti, dunya sağlık örgütü dedi genel kabul görmüş kalıplardan bahsetti ve kanitlanmis bir risk yok dedi ısrarla.

En sonunda bu konuyla alakali sadece olumsuz yazilar yazan kisileri ve kurumlari okumak istiyorum deyince aşağıdakileri listeledi. 

Dr. Lennart Hardell (Hardell Grubu): İsveçli onkolog, uzun süreli elektromanyetik maruziyetin beyin tümörü (glioma) ve akustik nöroma riskini istatistiksel olarak artırdığını savunur.

​Ramazzini Enstitüsü (İtalya): 2018 yılında yayımladıkları büyük çaplı hayvan deneyinde, baz istasyonu seviyesindeki düşük doz radyasyonun bile farelerde kalp ve beyin tümörlerine yol açtığını rapor ettiler.

​NTP (Ulusal Toksikoloji Programı - ABD): Yüksek doz RF radyasyonuna maruz kalan erkek farelerde kalp sinirlerinde (schwannoma) nadir tümörler ve DNA hasarı tespit ettiler.

​Dr. Martin Pall: Radyofrekans dalgalarının, hücre zarlarındaki gerilim kapılı kalsiyum kanallarını (VGCC) bozarak hücre içine aşırı kalsiyum girmesine, bunun da oksidatif stres ve DNA hasarına yol açtığını iddia etmektedir.

​BioInitiative Working Group: Binlerce makaleyi inceleyerek hazırladıkları raporlarda, mevcut yasal sınırların biyolojik etkileri (sperm kalitesi düşüşü, nörolojik bozukluklar) önlemek için çok yüksek olduğunu savunurlar.

tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Resmi olarak ( bu kadar kuvvetli sektörde zor ama)  yapılan araştırmalarda , bu tür aygıtların sana bana zararı yok  , 

mülk sahibi tanıdıksa , kaç para kira almışlar . öğrenebilirsen haberimiz olsun . ortalama fiyatları merak ediyorum . 

samaccc tarafından 26/Ara/25 13:44 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

etkilemez

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Resmi olarak ( bu kadar kuvvetli sektörde zor ama)  yapılan araştırmalarda , bu tür aygıtların sana bana zararı yok  , 

mülk sahibi tanıdıksa , kaç para kira almışlar . öğrenebilirsen haberimiz olsun . ortalama fiyatları merak ediyorum . 

yıllık 80 bin 5 yıllık sözleşme yapmışlar

Yol Güzeldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

yıllık 80 bin 5 yıllık sözleşme yapmışlar

yıllık 80bin lira mı ? bedevaya gitmiş.

konulan bina, çevredeki diğer binalardan yüksekteyse ya da tek elverişli yer orasıysa aylık 30-40k isterdim ben olsam.

GodKlaus tarafından 26/Ara/25 16:20 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

balkondan bakınca manzara bu

Yol Güzeldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Antenin hemen dibinde olanlar genellikle en düşük radyasyona sahiptir. Asıl sinyal gücü, antenin baktığı yönde ve belli bir mesafede maksimum olur. Sen çatı hizasında, antenin tam karşısında değilsen risk dramatik değildir. Mum misali düşün. Dibine ışık vermez. Zaten antenlerden sadece birisi sana bakıyor. Bunu duymak hoşuna gitmeyebilir ama gerçek. Günde saatlerce kulağına dayadığın, cebinde penisine yakın taşıdığın telefondan aldığın radyasyon, bu baz istasyonundan aldığın toplam maruziyetten çoğu zaman daha fazladır. Baz istasyonları çok temiz aletler değiller evet fakat Çernobil muamelesi yapmakta abartı olur. 

https://www.turkiye.gov.tr/baz-istasyonlari linkinden kulenin yaydığı radyasyona bakabilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı

balkondan bakınca manzara bu

nerede yasiyorsun hocam binalar olmasa manzaran cok guzelmis

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek