folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Güneykore 5G Ye Geçiyor.



Güneykore 5G Ye Geçiyor.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    Komutan bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

    aranızda kaç kişi kablosuz kulaklık kullanıp 4.5g açıkken kulaklığın frekansta yarattığı etkiyi fark etti? ben o etkiyi fark edince hass lan dedim. bunun beyine verdiği zararı düşünemiyorum. 4.5g'nin insana etkisi böyleyse, 5g anasını ağlatır. zaten sağlık açısından tartıştıması şimdiden başlamış.

     

    Hocam selamlar, gün içerisinde en az 4-6 saat airpods kulağımda oluyor günün 09 -18 saatleri arasıda de bilgisayar da ekran başındayım, bu arada frekansta yarattığı etki vs hiç bişi fark etmedim. sağlık açısından durum nedir cidden merak ediyorum ?

    hocam o kulaklıkların teknolojisi zaten bu 4.5g frekansı fark etmeyi engelleyecek şekildedir. zaten etkilese kulaklığı kullanamazsın. benim kulaklık ekteki fotoya ait kulaklık. 4.5g aktif yapınca telefonu yanıma yaklaştırdığımda inanılmaz bir uğultu acayip sesler geliyor. kulaklığı kullanamıyorum o derece. 2 frekans ayarı var. değiştirip ötekine geçiyorum onda dahi aynı etkiyi yaratıyor. 4.5g açıkken bu teli kulağımıza dayadığımızdaki etkisi biz anlamıyoruz ama gerçekten beynin a.koyuyordur. 

    google 5g sağlık yazıp haberleri okuyabilirsiniz.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    d-smart kullanıyordum 24 eve aknli 22 geliyordu akn kaldı 15 gelmeye başladı

    turk nete geçtim bugün 35 e kadar eve 23 geliyo :| amk 30 geleydi bari


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek

    @coLin yalnız o kulaktaki Uğultu olayı, biyolojik yapıyla doğrudan ilgili olaBilir. Şöyle ki, 9-18 arası günün ilk saatleriyse birşey diyemem ama, saat 18e doğruysa, günün yoğunluğuna bağlı olarak ; tansiyon,nabız,Yarım daire kanalları ve salyangoz içerisindeki sıvının Rutin dışı tazyik'i(basıncı) ve .. değişimiyle de bağlantılı olabilir. 

     

    RitmFarbRacourci tarafından 04/Nis/19 19:21 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 12829 Toplam Mesaj: 24
5g internet