Günlük İnternet 1Mbit
-
Bunun hızı ne kadar iyidir, iyi midir işunlar için==? Sallıyorum youtube'da açtım video takılmadan yükler mi ? Ya da steamden cs atıcam, delay sorunu olur mu ? Ya da dota 2, 1 atıcam, oynanır mı yine delay olmadan ?
-
Hocam tam tamına 1 mbit hızı görürse ne ala. Tbt'yi tak açar. Youtube'da hq olmasa bile takılmadan video izlersin. Ama 1 mbit yazıyorsa 1mbit hızı görmez o kanımca. 8 mbit bazen 2-3 Mbit e bile düştüğü oluyordu. Denemeden bilemezsin :)
edit: 1 mbit hız ile cs online, knight filan oynuyordum önceleri takılmadan. dota da oynayabilirsin heralde.
-
8mbiti karşılayamadığı için mi 2 3 e düşürüyordu yoksa standart prosedür aldığın hızı %bilmem kaç oranda azaltıyorlar mı ? :)
-
-
Gercekten 1 mbit se sorun olmaz.
-
1mbitde oyunlardaki Ping süreleri etkilenmez her ay kotamı aşıp 1mbit e düşmeme rağmen Almanya Fransa 40 ila 60 pingi 10mbitte olduğu gibi gorebiliyorum
-
Türkiye'de 1Mb hız deyip gerçek 1Mb sağlayabilen bir servis sağlayıcısı var mı yoksa ben mi bu konulardan çok uzak kaldım ????
Edit: 8Mb ile 2-3 Mb görenler mi var ? 8Mb = 800kb benim için iyisiniz walla siz.. -
Ben 1mgbit kullanıyorum. Pek sorun yaratmıyo. Knıght Online , Counter Strike, Crossfire gibi oyunları takıntısız oynayabiliyorum lag olmuo
Yalnız 8 mgbit al derim alcaksan üzerine 3-4 milyon fazladan verceksin aylık o kadar. 1 mgbitin en kötü yanı netten bişi indirmek istediğinde cok beklio olman hele torrentten yükksek boyutlu bişi indiriosan günlerce bekletir seni. 8 mgbite geççem yakında zaten. -
hocam bulundugun yerde uydunet varsa 10mbit paket e gec..
1 mbit parasi odersin.. bug ile
yakında forumda paylasicam .
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye'de 1Mb hız deyip gerçek 1Mb sağlayabilen bir servis sağlayıcısı var mı yoksa ben mi bu konulardan çok uzak kaldım ????
Edit: 8Mb ile 2-3 Mb görenler mi var ? 8Mb = 800kb benim için iyisiniz walla siz..
-----------------------------Aahhaha hocam naptın sen.
8 Mb = 8 megabit tir. Megabayt değildir. 1 megabit yaklaşık olarak 125 kilobayt zaten. 800 alman gayet normal.
-
j4x bunu yazdı:
-----------------------------Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye'de 1Mb hız deyip gerçek 1Mb sağlayabilen bir servis sağlayıcısı var mı yoksa ben mi bu konulardan çok uzak kaldım ????
Edit: 8Mb ile 2-3 Mb görenler mi var ? 8Mb = 800kb benim için iyisiniz walla siz..
-----------------------------Aahhaha hocam naptın sen.
8 Mb = 8 megabit tir. Megabayt değildir. 1 megabit yaklaşık olarak 125 kilobayt zaten. 800 alman gayet normal.
-----------------------------Neyin kafasını yaşıyorsun birader ??