folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gurbete Gidenler Nedir Son Durumunuz ??

Gurbete Gidenler Nedir Son Durumunuz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Arkadaşlar

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=76315

buradaki yazımda çok zorlandığımı söylemiştim.Tabi herşeyi abartan zumsuk olarak onuda biraz abarttım.GÖzümde büyütmüşüm.ÇEvrem olmaya başlayınca herşey güzel gelmeye başladı.Cuma, cumartesi partilere gidiyorum.Hafta içileride canımız sıkılırsa kafeler var.ORalardayım.

Örneğin bu akşam Eskişehirspor - Galatasaray maçı var.Bir ton Eskişehirli var :D ..Onun dışında sürekli maçlara gittiğim kafede elemanlarla tanışıyorum..Yavaş yavaş çevre kuruyorum yani.Gurbete çevre kurdukça alışıyorum.

Eskişehirdeki gibi asosyalde değilim..Mutlu olmaya başladım.Tek sorun bu ay 1 milyarı geçmiş olmam.Gerçi fuzulu 300 kağıt gitti.Akşam yemeklerinin nerdeyse hepsi dışardan dı.Şimdi önümüzdeki ay sıkıcam biraz..

Sizin durumunuz nedir ?? En çok merak ettiğim Eskişehire gelenler.Öğrencilerle konuşunca dedikleri şey ilk geldiklerinde nefret ettik Eskişehirden şimdi çok seviyoruz..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek

niğde ye gittim şimdi 1 haftalık izine geldim ve annemın corbasını hemen içim begenmedıgım tarhana corbası hastalıgıma ilaçtı çunku :)

bende ilk gun cok sıkılmıstım..sanki 1 gun 1 hafta gibi gelmişti ama sonra dan arkadaslarla tanısınca zaman akmaya başladı 1 hafta sonra tekrar niğde deyim..

hemşerilerimin orda baya sıcak kanlı davranması acayip hoşuma gitti.. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

La aq :D Kıbrıs bu çocuğun aklını aldı :D

Yazık zumsuk iyi çocuktu la :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Hoca görmustum diger konunu..İyi alısman oralara..Zaman gecirebilmen mutlu olabilmen.

Bende gurbetteyim hoca =D benımde sitemkar bi konum vardı..Bu aralar tekrardan gözden gecirdim kendimi, bazı şeylere katlanılmalı,alışılmalı cunku öyle olmak zorunda..Durumum morel olarak cok süpermi degil ama eskısinden iyi..Zaman herşeyin ilacı.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    valla ben konyaya geldim izmirden güzel bi yer yurtta kalıorm yurdum okulum bölümüm filan güzel ortama alıştım izmir kdr güzel olmasada konya da fena deil :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    KiziLatesLi bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla ben konyaya geldim izmirden güzel bi yer yurtta kalıorm yurdum okulum bölümüm filan güzel ortama alıştım izmir kdr güzel olmasada konya da fena deil :)
    -----------------------------
    mevlana dayının ziyaretine gittinmi baqim :|

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Allah sabır versin hocam..

Gurbet beter şey.. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

İnsan su gibidir,kabın şeklini alır illa ki..Alışırsınız,ne ilksiniz gurbette ne de son..Ama bazı insanlar var ki,kaba şekil veriyor,onlar da hemen fark edilir,fark yaratır..

Yatın kalkın şükredin,vatanınızdasınız,yemek yerken "lan acaba bunda domuz yağı var mıdır" paranoyaklığıyla markette yarım gün ürün içeriği okumuyorsunuz,demli türk çayını istediğiniz an istediğin yerde içiyorsunuz.. 

Ananızı-babanızı ararkene acaba kaç kontör girer derdiniz olmuyor,başına bi hal gelse,derdini rahatça anlatabiliyorsun falan-filan..

İşin özü,daha gurbet görmediniz,alışırsınız! 

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

bende ıspartaya gittim okumaya..

yavaş yavaş alısmaya calısmaya calısıyorum :|

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

boktan bi durum a.q bazen üniyi bırakmayı bile düşünüyom :S inş. alışacaz mecburen

lan bu arada öss ye gireceklere ve összedelere tavsiye; kazanınca hiç bi bok olmuyo hiç bişe beklediğin gibi olmuyo ota boka bi sorun çıkıyo a.q başka şehre gidip işkence çekip geliyon o yüzden fazla heves etmeyin kazandım gidecem artık rahatım demeyin a.q gidince görürsünüz

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    İstanbulda doğdum istanbuldan başka yerde yaşayamam ilerde öss 'yi kazanırsam istanbuldan başka yede naparım bilmiyorum

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 1364 Toplam Mesaj: 11