Güvenlik Kamerası Kayıtları

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Eylül/2007
    Erkek

    konu ile direk alakası yok ama bir ip kameramız var diyelim bunu modeme bağlayarak bi şekilde bir hdd si yüksek  sunucuya kayıt ettirebiliyormuyuz


    Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    adam ne soruyo ben ne anlatıyom amk

    DJ_Alper tarafından 12/Mar/14 17:34 tarihinde düzenlenmiştir

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

    600 tvl veya daha ustu kameralarin saatlik kaydi aldirdigin cozunurluk eger full d1 kaydinda ve saniyede 25 kare ise ve gunduz cekimi varsa yaklasik olarak 750mb ve 1.2gb arasi olabilir o yuzden cihazin ayarlarina bakmak gerekir nekadar kayit alacagina ancak ozaman ayarlayabilirsin. o yuzden bi rakam vermek yanlis olur. ayrica sistem eger ip kamera ise bu oran cok cok daha yukselir. nvr larin kayit kapasitesi ve baglanabilir hdd orani bu sebebten yuksektir.




    yardimci olabilecegim bisey varsa yaz olalim biliosun benim sirket bu isle ugrasio suana kadar 40 ayri noktaya guvenlik kamerasi kurdum.



    Analog kameralarda daha az ama benim gibi ip kameralarınız varsa kapasite ihtiyacı uçuyor. Kamera başı 1tb hatta daha fazla (15 kamera için nvr de 4 adet 4tb disk var) yer olmasına rağmen 20 günü zor buluyorum. Kameralar 2,1mp/25fps değerinde bluray filmine yakın görüntü veriyor ama disk ihtiyacınıda uçuruyor.
    Satıcı i.bne demediği için uzun süre mpeg sıkıştırma ve 25 fps de kaydetmişiz. 20 fps ve h264 e geçtik süre uzadı. Kayıt 1 ayı bulmassa 10 fps ye kadar düşüreceğim. Kayıt codec'i kapasite kullanımında çok önemli.
    35 kamera için 48tb 7200 rpm +250tb ssd li sunucu kullandığımı bilirim. Kameracılarda hdd üreticilerinin ortak olduğunu ciddi ciddi düşünüyorum.
Toplam Hit: 1504 Toplam Mesaj: 14