Güvenlik Kamerası Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

Merhabalar 

35 m2 dükkanımız için güvenlik kamerası lazım. Gece ve gündüz net bir şekilde ses ve görüntü kalitesi almak istiyorum.

Limit 5000 TL. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mm değerine dikkat et. Mm değeri küçüldükçe kameranın görüş alanıda büyür. Balık gözü efekti diyorlar ya ondan işte. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Marka olaak dahua kameraları öneririm. İç mekan için dom kemaralar uşunizu görür. Gece görüntü kalitesi düşer. Cok iyi göstersin dersin belki kameranın tanesini 1k alırsın. Dükkan nasıl bilmiyorum ama çaprazlama iki kalera takarsan işini görün. Ses için de ayrıca mikrofon çekmen gerekecek sanırsam. 

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Marka olaak dahua kameraları öneririm. İç mekan için dom kemaralar uşunizu görür. Gece görüntü kalitesi düşer. Cok iyi göstersin dersin belki kameranın tanesini 1k alırsın. Dükkan nasıl bilmiyorum ama çaprazlama iki kalera takarsan işini görün. Ses için de ayrıca mikrofon çekmen gerekecek sanırsam. 

Sanırım 2 veya en fazla 3 kamera yetecek gibi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Ben olsam xiaomi 360 2k alır geçerim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErQun
    ErQun's avatar
    Erkek

Hikvision marka da dahili sesli turret 4 mp kameralar var(iuf kodlu) ve özellikle otel resepsiyonu ve marketlerde kasa üstü gibi yerlerde ve bundan kuruyorum. Para detayını da  görüyor(açı ve uzaklığa göre). 2.8mm(Yatay : 114°) olan model dar alan olduğu için kullanabilirsin. Hikvison NVR, poe sw, alman gerekli Cat5 ya da Cat6 kablolama ile çalışır.

Edit: Mikrofon konusunda gayet başarılı temiz ses alıyor. harici ekleme yaptıgım mikrofonda bu kadar verimli çalışan denk gelmedi.  

ErQun tarafından 09/Oca/22 00:23 tarihinde düzenlenmiştir

Bazen ne kadar az bakarsan, o kadar çok görürsün!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

grinti çıkıntı yoksa çaprazdan 2 adet dome ve 1 adet de dükkan dış girişe mini bullet atsan yeterli. 4Mp tut kameraları, dahili mikrofonları oluyor, güzeldir. (Analog falan uğraşma IP yaptır)

Program olarak da pc de ivms lite, telfonda hikconnect kurar bakarsın keyfine. 

Alternatif marka olarak da dahua iyidir.

next next next install
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

dayzip wifi kamera hakkında ne düşünüyorsunuz ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

Bende var süper bir şey 3 adet hemde bende öneririm

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    userneyime bunu yazdı

dayzip wifi kamera hakkında ne düşünüyorsunuz ?

kendi evimde dayzip kullanıyorum. 8 kameralı bi işyerine de kurulum yaptım. Ben gayet memnunum, müşterimde memnun. Uzaktan izlemesi kendi uygulamasından felan başarılı!

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    metalati bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Bende var süper bir şey 3 adet hemde bende öneririm

bi kaç modeli var öneriniz nedir n11  de vb.. link varmı gencolar bendede 360 1080 p var ama birine alıcam bina içine kuracak kaliteli bişi lazım 

Toplam Hit: 1175 Toplam Mesaj: 11
güvenlik kamerası