Güvenlik Kamerası Önerileriniz
-
Merhabalar
35 m2 dükkanımız için güvenlik kamerası lazım. Gece ve gündüz net bir şekilde ses ve görüntü kalitesi almak istiyorum.
Limit 5000 TL.
-
Mm değerine dikkat et. Mm değeri küçüldükçe kameranın görüş alanıda büyür. Balık gözü efekti diyorlar ya ondan işte.
-
Marka olaak dahua kameraları öneririm. İç mekan için dom kemaralar uşunizu görür. Gece görüntü kalitesi düşer. Cok iyi göstersin dersin belki kameranın tanesini 1k alırsın. Dükkan nasıl bilmiyorum ama çaprazlama iki kalera takarsan işini görün. Ses için de ayrıca mikrofon çekmen gerekecek sanırsam.
-
x-files bunu yazdı
Marka olaak dahua kameraları öneririm. İç mekan için dom kemaralar uşunizu görür. Gece görüntü kalitesi düşer. Cok iyi göstersin dersin belki kameranın tanesini 1k alırsın. Dükkan nasıl bilmiyorum ama çaprazlama iki kalera takarsan işini görün. Ses için de ayrıca mikrofon çekmen gerekecek sanırsam.
Sanırım 2 veya en fazla 3 kamera yetecek gibi
-
Ben olsam xiaomi 360 2k alır geçerim
-
Hikvision marka da dahili sesli turret 4 mp kameralar var(iuf kodlu) ve özellikle otel resepsiyonu ve marketlerde kasa üstü gibi yerlerde ve bundan kuruyorum. Para detayını da görüyor(açı ve uzaklığa göre). 2.8mm(Yatay : 114°) olan model dar alan olduğu için kullanabilirsin. Hikvison NVR, poe sw, alman gerekli Cat5 ya da Cat6 kablolama ile çalışır.
Edit: Mikrofon konusunda gayet başarılı temiz ses alıyor. harici ekleme yaptıgım mikrofonda bu kadar verimli çalışan denk gelmedi.
ErQun tarafından 09/Oca/22 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
grinti çıkıntı yoksa çaprazdan 2 adet dome ve 1 adet de dükkan dış girişe mini bullet atsan yeterli. 4Mp tut kameraları, dahili mikrofonları oluyor, güzeldir. (Analog falan uğraşma IP yaptır)
Program olarak da pc de ivms lite, telfonda hikconnect kurar bakarsın keyfine.
Alternatif marka olarak da dahua iyidir.
-
dayzip wifi kamera hakkında ne düşünüyorsunuz ?
-
yunusdogan bunu yazdı
Bende var süper bir şey 3 adet hemde bende öneririm
-
userneyime bunu yazdı
dayzip wifi kamera hakkında ne düşünüyorsunuz ?
kendi evimde dayzip kullanıyorum. 8 kameralı bi işyerine de kurulum yaptım. Ben gayet memnunum, müşterimde memnun. Uzaktan izlemesi kendi uygulamasından felan başarılı!
-
metalati bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Bende var süper bir şey 3 adet hemde bende öneririm
bi kaç modeli var öneriniz nedir n11 de vb.. link varmı gencolar bendede 360 1080 p var ama birine alıcam bina içine kuracak kaliteli bişi lazım