Hack Hikayeni Anlat, 500 Dolar Kazan

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahkaha_100
    kahkaha_100's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2003
    Erkek
    İnternet tarihinin en ünlü hacker"ı Kevin Mitnick yeni bir proje için harekete geçti. Beş yıl hapis yattıktan sonra serbest bırakılan, internete girme yasağı da geçen yıl yaptığı itirazla kaldırılan Mitnick, hack öykülerinin yer alacağı bir kitap hazırlayacak. Hacker"lara kendi hikayelerini anlatmaları için çağrı yapan Kevin Mitnick, en "etkileyici" hikayeye 500 dolar ödül verileceğini açıkladı.


    Bazı büyük şirketlerin ve bir Japon bilim adamının bilgisayarını hack etmek suçlarından hapis yatan Mitnick, web sitesinde yeni kitap projesiyle ilgili bir duyuru yayınladı. Tahliye koşulları nedeniyle 2010 yılına kendi hack hikayelerini anlatmasının yasak olduğunu söyleyen Mitnick, hacker"lardan en etkileyici hikayeleri yazıp göndermelerini istedi. Eğer gönderilen hikaye, kitaba alınırsa hacker"a Kevin Mitnick"in imzaladığı, yazarın bir önceki kitabı "The Art of Deception" hediye edilecek. Hack metotları ya da saldırı için seçilen hedefin zorluğu açısından en etkileyici bulunan hikaye de 500 dolarla ödüllendirilecek.

    Kitapta her hikayenin sonunda hack edilen sistemdeki güvenlik açıklarıyla ilgili bilgi verilen ayrıntılı bir teknik analiz de yer alacak.

    Hacker"ların kimliklerinin açığa çıkmayacağı konusunda garanti veren Mitnick, hacker isterse hikayenin takma isimle yayınlanacağını belirtti.

    Mitnick"in konuyla ilgili ayrıntılı açıklaması "freekevin.com" adresinde yer alıyor.

    kaynak: hürriyetim





    http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0%2C%2Csid~1@w~12@nvid~353524%2C00.asp

    NasıL Biriydi? Küçük Bir Çocuktu YaLnızdı... GüLmezdi, GüLse öLürdü..! Görmezdi, Görse öLürdü..! Uyumazdı, Uyusa öLürdü..! Sevmezdi, Sevdi... Ve öLdü..!
Toplam Hit: 2049 Toplam Mesaj: 1