folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hack Üzerine (İr2)

Hack Üzerine (İr2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    aklıma ir2 abunun sitesi geldi bi hafta falan once girmiştim hiçbişi yoktu bugunn girdim bu yazı wardı hosuma gitti bnde koyiim foruma dedim

blog şeyi koyim deidm ilk yazımdada türkiyede hack i anlatmak istiyorum... türkiyede gerçek anlamda hacker denilebilinecek çok az kimse var "hacker" olarak bilinenler ise genelde script kiddie'lerdir ancak yüce hacker gibi sıfatları tercih etmektedirler buda "ben heykırım karizmam çok fena" düşüncesinden gelmektedir. script kiddielerin başında iskorpitx gelir ki kendisi fso ve davs ikilisini 24 saat kullanıp mass-hack yapacak dünyadaki tek dangalak olduğundan şuan sayı olarak hackde dünya birincisidir.
    ama gelin görünki bu şahış hiçbir programlama bilgisine sahip değildir. hacker açık bulan yada var olan açıkları geliştirern kişidir hacklemesi mühim değil. sadece açıkları kovalayan kişiler defacer dir. başkalarının tool larını kullanarak ona buna saldırıp hack yapanlar ise script kiddie olarak adlandırılır.

türkiyede son zamanlarda basın evinde oturp internete en fazla mynet de cinsellik kanallarına girip sabahdan akşama kadar karı arayan kitleye hitap eden onların milliyetçilik duygularını kabartacak olan "müthiş türk hackerlar" zırvaları uydurmaktadır. bunun ilk öreği stv de cyber-warrior isimli kendine "hack gurubu" ismini veren hazır forum sitesinin bikaç üyesinin röportaj vermesidir. beni günlerce güldüren bu röportajda kendine hacker diyen şahıs o kadar ulu biriydiki istediği siteyi birkaç saniyede hackleyebildiğini filan idda ediyordu daha bikaç şey vardıda hatırlamıyom komik şeylerdi sonuçda...
    basının gidip gidip en lamerleri bulmasını sebebi en cahil olanın en çok gösteriş meraklısı olmasıdır bu adamlar hergün tv programlarına "bizide çıkarın nolur memedali beey" diye mail attığından şüphem yok.

türkiyede oluşmuş birçok hack grubu var bunların büyük kısmı ya milliyetçilik duygusunu yada din sömürüsünü kullanarak rant sağlamaktadır dini kullananların başında biraz önce bahsettiğim cw gelir bu grubun içersinde binlerce üye vardır ancak 1 tanesinin pratik programlama bilgisi yokdur 99 yılında çıkan yahoo fakemail kodlarını yazdığınızda forumdan "sağol abii selametle (F)" gibi sesler duyulmasının sebebide budur.
    milliyetçiliği kullanan takımlar ise ayt myt gibi değişik çeşit çeşit forumlardır bunlar genelde ordu sistemi gibi rütbeli mütbeli takılmaktadırlar çok komik olur bunların forumlarında gezmesi herkes birbirine görev verir sen şurayı heykle ben burayı kimseden bi bok çıkmaz en sonunda basarlar parayı 10$ a domain register ederler içinde pkk falan geçen sonra biz hackledik ayt şeysi yaşasın türkiye diye gezerler arkadanda şakşakçılar yaşa abi bravo 1 numarasın şeklinde birbirini tatmin zincirleme parmaklama reaksiyonu oluştururlar.

hack dünyasındaki en komik kesim ise sadece arkadaşının e-mailini hacklemek için hack sitelerinde gezip gezip olanaksız bişey istediğnin farkında olmadan millete söven tiplerdir bunlara göre bütün siteler tek tuşla hacklenebilinir bütün mailler üfleyerek şifresi alınabilir ancak hackerlar çok cimri olduğundan kimseyle paylaşmaz allah belasını versin onların die gezeler...

evet bugünlük bukadar yeterli aklıma geldikçe daha karalarım buraya bişeyler...

ir2.org

çocuktum,büyüdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    ülkemizde hızla gelişmekte olan lamer sektörünü iyi bir şekilde dile getirmiş, diğer yazılarıda sabırsızlıkla bekliyorum.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ama bi insan lamer olmadan direk hacker olamaz!Bunada dikkatinizi çekerim,tüm ustalar işe çıraklıkla başlarlar.Benim görüşüm bu ve ben bi lamerim :D yani sayılırım :P

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoja bu adsl biz mahveder millet bişey ögrenmeye çalışmıyor anca lamerlik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    ASp Fso Php fso Sheel Ve ddoos Programları Exploitler vs şeyler olmasaydı Ortalıkta Lamer dediğiniz yaratıklar olmazdı ..

ve bu işi ii yapanlar Gerçek Black Hacker dediklerşniz Hapislerde Çürürdü ..

Ortalıkta Hack olmazdı BUkadar Çok HACK siteside Açılmazdı ..

eskilerden kim kaldı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    pardon hack sitesi olduda en oldu millet şimdi o programcıkalrı alıp ben hacker oldum diyor kaç tane hacker var tr de bak bakalım cogu lamer hazır programlar veyaaa bi videoıdan izlemiş yapıyor yada okumuş kendisinin buldugu bişery varmı acaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    şakşakçılar yaşa abi bravo 1 numarasın şeklinde birbirini tatmin zincirleme parmaklama reaksiyonu oluştururlar.

buna koptum a.q. :D

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    abi sen ne dion o 99yılındaki fake kodlarına "abü ben bunları nere yazcam" dienlerde var :D

selametle(F) >>buna koptum :D

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    zamanın birinde bir velet musallat olmuştu bana abii ne olur fake ver birine atacma fakee yenı çıktığı senelrdi neyse hotmail hazırladığım fakeyi verdim 2 gün sonra ebi yemedi dedi biraz araştırınca Öküzün Mynet.com hotmail Fakesi yolladığı ortaya çıktı :)))) Hala anlatırım

eskilerden kim kaldı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek
    ancak hackerlar çok cimri olduğundan kimseyle paylaşmaz allah belasını versin onların die gezeler----> koptum dai :)

saolasın... :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ipime ban attılar akick oldum
    mosumun lazerinden fazla ışık çıkıyordu hacker oldum
    gözüm şeşbeşdi hacker oldum
    mesıncırda kızlar bana bakmıyordu hacker oldum
    hızlı yazamıyom hacker oldum
    fanımdan fazla ses çıkıyordu hacker oldum

yakındada böyle heykırlar çıkcak başımıza :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1636 Toplam Mesaj: 11