folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Haftasonu Tatili 3 Gün!



Haftasonu Tatili 3 Gün!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    Haftanın 6.5 günü, günde 10 saat çalışan biri olarak sürüp giden hayatımın şeması aşağıdaki gibidir;

       Karakalem, tual, serbest sanatsal çalışmalar ve dekorasyon konularına ilgiliyim. Denemişliğim ve el yatkınlığım olduğunu tecrübe etmişliğim de mevcut.

       Haftanın 5 günü akşam saat 9 ile 10 arası güzel bir fitness programı çıkartmaya çalışıyorum. Gayet formdayım. Girdiğim her dialogda herhangi bir spor dalına başlayıp ilerleyebilecek alt yapımın olduğu söyleniyor.

       Ortalama 4 senedir yazıyorum. Elle tutulur bir arşivim ve hevesim var. Ayrıca başarılı olacağına (bir çok insana bahsettiğim için) inandığım 2 adet konu fikrine sahibim.

       Üniversitede 5. yılım ve halen 1. sınıfı bitiremedim. Bunun nedeni bölümümü sevmeyişim. Bunun yerine farklı bir iş koluna dahil olup ciddi rakamlar karşılığında çalışıyorum. En azından kendi keskin kararlarını verebilen, girişken ve yönetici vasfı bulunan bir insan olduğum aşikar. Bunu megolomanlık olarak kabul etmiyorum.

      

       Gelgelelim En başında bahsettiğim çalışma saatleri ve günlük rutin nedeni ile yapabileceğime inandığım herşeyden kırıntı miktarınca ilerlemeye kaydedebiliyorum. Daha fazla zamanım olsa herhangi birine baş koyup başarılı olmam ihtimali yüksek. Ancak ben bunun için oturmuş aldığım ücret az olsun ama çalışma saatleri esnek olsun planları yapıyorum.

       Babanızın parası yoksa bazı şeyler çok zor ve zaman sizi umursamıyor. Siz de elma ağacında yetişen en güzel elma bile olsanız farkedilemeyince kendinizi ansızın nemli toprakta buluyorsunuz ve çürüyüp gidiyorsunuz.

       Belki bir çok kişiye çok saçma gelecek ancak, Gambiya'da bir genç hayallerine daha yakın.


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 1614 Toplam Mesaj: 12